![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Farmece? Pentru ca e indragostit? Nu stiu de ce, dar gandirea primitiva inca ma socheaza.
|
|
|
||||
|
||||
|
fii serios nu e nici o vraja e indragostit omul
|
|||
|
|||
|
Daca esti indragostit nu trebuie sa iti respecti mama?
Eu cred ca daca esti indragostit trebuie sa fii mult mai deschis ,mai fericit. O relatie nu e intotdeauna bazata pe iubire ,poate fi o atractie sexuala si atat. Puteti merge pentru sfat la un parinte mai imbunatatit si bineinteles spovedanie deasa si legatura cu duhovnicul. Lasati pe Dumnezeu sa hotarasca . El nu vrea moartea pacatosului . M-am referit la moartea sufleteasca. Doamne ajuta ! |
|
|
||||
|
||||
|
Indubitabil!
|
|||
|
|||
|
Se pare ca unii cred mai mult in farmece decat in consecintele propriilor fapte..
De fapt sunt o scuza f. buna. |
|
|
||||
|
||||
|
În genere e foarte bine și mângâietor pentru greierașul din cap numit conștiință să zici: "nu eu! ceilalți sunt de vină pentru ce mi se întâmplă!"
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Da, intr-adevar e foarte trist ceea ce scrieti daca asa stau lucrurile. E dureros pentru o mama, si sora, sa aiba parte de un asemenea tratament din partea baiatului respectiv; indragostit sau nu, asta chiar nu stiu cat conteaza. Aici va trebuie rabdare, rabdare si iarasi rabdare (probabil ca vi s-a mai spus). Poate incercati sa vorbiti si cu fata respectiva, sa vedeti ce hram poarta. Si de unde ideea cu farmecele? Sa va dea Domnul pace sufleteasca, sa va rugati mult. Si vedeti daca nu cumva aveti ceva datorii de orice fel, incercati sa le achitati. Dumnezeu sa va ajute !
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Probabil i-ati reprosat faptul ca are o relatie cu o femeie care are un copil. Asta va deranjeaza cel mai mult? Si copilul acela e dat de Dumnezeu. Cat despre "farmece", daca aveti credinta, de ce va temeti? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa scapi de unele e nevoie de mai multa nevointa. Dumnezeu ne incearca pentru pacatele noastre. De aceea preotii recomanda pentru a scapa de farmece spovedanie curata si deasa ,eventual spovedanie generala, si sfestanie in casa. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| mame denaturate | Ioana-Andreea | Generalitati | 97 | 27.01.2012 21:32:57 |
| Durerea ignorantei . | bogman margareta | Nunta | 3 | 18.11.2011 00:35:05 |
| Durerea fizica | Florin-Ionut | Generalitati | 16 | 28.10.2011 16:47:19 |
| rugaciuni pentru viitoare mame | Mirela0110 | Generalitati | 0 | 03.03.2011 15:12:16 |
| Jurnalul unei mame invingatoare | Nicoleta IGNAT | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 25.07.2010 21:54:54 |
|
|