![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
pai ma enervat ca nu stiam ce vrea sa spuna.mi de scuze o sa intru doar pe un topic...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru spovedanie generala, ai nevoie de un indreptar de spovedanie, ca sa-ti amintesti cat mai amanuntit toate pacatele. E bine sa le scrii pe hartie, ca sa nu-l pui pe preot in situatia de a te intreba. Ia-ti inima in dinti si suporta rusinea ca pe un canon, spunand in sinea ta, asa cum ne povatuieste parintele Arsenie Boca: ,,Asa-mi trebuie!'' Important este sa poti gasi un preot care sa te ajute sa lupti cu pacatul. Nu conteaza de unde este.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu-ti bate joc de membri acestui forum ca tot raul pe care-l faci ti se va intoarce inzecit spre tine. Pe noi ne poti minti dar pe Dumnezeu nu! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Nici sa ameninti nu e recomandat...
|
|
|||
|
|||
![]()
dadada:-))) Ca bine zici!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
N-am amenintat pe nimeni. I-am scris doar realitatea.
Imi cer iertare daca s-a inteles altceva |
|
|||
|
|||
![]()
Să înțeleg că tu ești încă in faza de....copilărie? Atunci cum e cu celelalte scrise anterior ? Hmmmm.....să fie moda trollilor?
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu as propune sa ne deschidem putin inimile si sa mai lasam suspiciunile deoparte. Problemele ridicate de catre cel care nu stie pur si simplu anumite lucruri pot parea banale pentru cel care le stie. Sa ne amintim ca rabdarea este o virtute.
Poate ca prin mine, cea care afirm un lucru, vine sminteala pentru cel care citeste. Dar scris este: ,,Vai de cel prin care vine sminteala.'', de aceea trebuie sa am grija sa nu smintesc cu buna stiinta. Daca avem grija ca fiecare cuvant sa fie spre slava lui Dumnezeu, nu spre slava noastra, atunci vom scrie cu frica de Dumnezeu si vom indura reprosurile cu usurinta. Am citit de curand o istorioara in care un sfant viziteaza o manastire. Stareta i se plange de o maicuta beata care zace in mijlocul curtii si care doarme toata ziua si le creeaza probleme. Noaptea, priveghind sfantul, la un moment dat il trimte pe ucenic sa vada ce face ,,betiva"'. Aceasta plangea, se ruga si facea metanii pana la pamant in mijlocul curtii, iar cand simtea ca se apropie vreo sora se arunca jos, prefacandu-se ca doarme. Sfantul respectiv a chemat-o incetisor pe stareta sa-i arate privelistea. Dimineata stareta a intentionat sa cheme toate surorile si sa-i ceara iertare acestei calugarite care, luase nevointa nebuniei pentru Hristos. Numai ca ,,betiva'' a plecat, nesuferind sa fie laudata, pentru a nu cadea in mandrie. |
|
|||
|
|||
![]()
Este o diferență între a fi răbdător și FRAIER.....
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E pacat? | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 5 | 18.12.2012 22:39:38 |
Pacat sau nu? | Darkanian | Pocainta | 33 | 13.08.2010 23:19:44 |
e pacat? | Valy76 | Calugarul | 23 | 22.03.2010 22:30:06 |
pacat? | omosapiensi | Teologie si Stiinta | 3 | 25.01.2010 13:30:20 |
pacat sau nu? | pisi | Generalitati | 34 | 18.06.2008 23:11:07 |
|