Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.08.2011, 21:22:54
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Vreau sa va zic ca am rezolvat aceasta treaba.Am mai scris.M-am spovedit si m-am impartasit cu binecuvantarea preotului.Multumesc mult de ajutor
Reply With Quote
Vechi 16.08.2011, 20:40:31
Gracchus's Avatar
Gracchus Gracchus is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.04.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Eu cred ca nu este nimic atat de puternic sa ne poata opri sa ajungem intr-un asemenea loc, afara numai daca nu cumva dorinta pe care ti-ai pus-o in vederea acestei vizite nu e cumva mai putin ortodoxa, sau o meteahna de-a ta l-a suparat atat de rau pe Sfantu' Nectarie ca nu doreste sa te vada intr-o asa stare. Gandeste-te unde gresesti, dupa care mai fa o incercare.
Oricat de cazut ai fi, sfantul Nectarie nu te respinge. Ispita vine din alta parte...
Reply With Quote
Vechi 06.08.2011, 08:42:00
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Data înregistrării: 14.06.2011
Locație: Apeture Science Laboratories
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Azi am vrut sa ma duc la moastele Sf.Nectarie la Catedrala din Galati si cand am am iesit afara pe strada ceva m-a oprit.Ajutati-ma va rog cu sfaturi.Ce sa fac,cum sa fac,sa ajung la Catedrala din Galati E o lupta intre bine si rau.Cum sa ajung?
n-am inteles...
Reply With Quote
Vechi 06.08.2011, 08:55:24
Banned

Implicit

Ce n-ai inteles?
Reply With Quote
Vechi 06.08.2011, 09:14:13
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Citat:
Ce n-ai inteles?
ceva din formulare... lol
Reply With Quote
Vechi 06.08.2011, 09:38:50
Banned

Implicit

Vreau sa ma duc la Catedrala unde sunt moastele Sf.Nectarie sa ma rog.Si cand m-am dus ieri parca ceva m-a oprit,ceva imi statea in cale sa ma duc.
Reply With Quote
Vechi 06.08.2011, 11:07:29
GLAdoS GLAdoS is offline
Banned

Citat:
Vreau sa ma duc la Catedrala unde sunt moastele Sf.Nectarie sa ma rog.Si cand m-am dus ieri parca ceva m-a oprit,ceva imi statea in cale sa ma duc.
tot nu e destul de explicit... ai vrut sa mergi si nu ai avut chef sau ai vrut sa mergi si nu ai putut pt ca era fizic imosibil sa mergi mai departe?
Reply With Quote
Vechi 06.08.2011, 21:51:16
Banned

Implicit

Salutare.S-au intamplat multe lucruri azi.M-am dus la catedrala m-am rugat insa n-am gasit Sfintele Moaste ale Sf.Nectarie.M-am dus la Spitalul Judetean insa maine e acatistul Sf.Nectarie.M-am dus sa ma spovedesc ca nu ma mai spovedisem de 2 luni si deodata m-a apucat dorinta de a ma spovedi.M-am dus la spovedanie fara post fara nimic si m-am spovedit.Acum intrebarea e daca maine ma pot duce la Impartasanie daca nu am tinut post.Sunt bulversat,sunt intr-o situatie speciala de asta nu am tinut post.Ajutati-ma va rog
Reply With Quote
Vechi 06.08.2011, 22:03:38
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Citat:
Acum intrebarea e daca maine ma pot duce la Impartasanie
Nimeni de aici nu are acest drept in a te lamuri , ci numai preotul ( duhovnicul ) la care te-ai spovedit . Trebuia sa pui intrebarea lui , dar o poti face maine dimineata inainte de a incepe Sfanta Liturghie !
Vechi 06.08.2011, 22:39:13
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Salutare.S-au intamplat multe lucruri azi.M-am dus la catedrala m-am rugat insa n-am gasit Sfintele Moaste ale Sf.Nectarie.M-am dus la Spitalul Judetean insa maine e acatistul Sf.Nectarie.M-am dus sa ma spovedesc ca nu ma mai spovedisem de 2 luni si deodata m-a apucat dorinta de a ma spovedi.M-am dus la spovedanie fara post fara nimic si m-am spovedit.Acum intrebarea e daca maine ma pot duce la Impartasanie daca nu am tinut post.Sunt bulversat,sunt intr-o situatie speciala de asta nu am tinut post.Ajutati-ma va rog
Am citit de cateva ori mesajul ca sa vad daca inteleg eu bine. Pentru ca sincer sunt cam incurcat: spui ca nu te-ai spovedit de doua luni si simteai nevoia. Asta-i foarte bine! Apoi spui ca... n-ai tinut post. Ei, asta e, ce sa-i faci, se mai intampla, desi nu-i prea corect pentru un crestin care se spovedeste de cel putin patru ori pe an (si probabil se si impartaseste). Dar ca parintele ti-a dat dezlegare sa te impartasesti maine, ceva e tulbure la mijloc. Ori tu n-ai inteles, ori el era preocupat de alte ganduri si te cunoastea dinainte ca fiind un tiitor de post si nu s-a mai gandit sa te mai intrebe, ori cineva isi baga coada ca sa cazi din lac in put. Eu zic ca pana la sfarsitul postului mai e timp, asa ca tine macar trei zile si abia apoi indrazneste sa o faci, dupa ce vei mai trece odata pe la parinte. Altfel ma tem ca iti faci rau cu mana ta. Gandeste-te bine si nu te juca cu Sfintele Taine.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care fapta este mai grea decat toate ? mihele_m Intrebari utilizatori 2 24.08.2011 22:07:46
Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul spre_rasarit Generalitati 106 12.04.2011 21:13:50
Lupta pasiva vs. lupta activa catalin755 Generalitati 22 28.06.2010 16:35:42
Sufar de o boala grea dragostea!!!!!!!!! alicia Generalitati 40 01.02.2009 13:57:19
viata`i grea. ioanhodean Generalitati 20 14.07.2008 23:42:11