![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce vina am eu ca statistic nu stati deloc bine cand vine vorba de IQ? Asta e adevarul. Cauta si tu pe google si ai sa vezi ca asa e. Imi ceri sa fiu ipocrit si sa-ti spun ca esti geniu cand dovezile arata contrariul?
|
|
|
||||
|
||||
|
Va multumesc pentru mesaje, voi tine seama de propunerile voastre.
Toate bune, Adrian |
|
|
|||
|
|||
|
Spre deosebire de sarcasmul ieftin si chinuit al unora, atat crestini inchipuiti, cat si atei inchipuiti, homeopatia CHIAR vindeca. Tu ce vindeci? Pe tine insuti? =)) vobra fratelui the listener: multa iubire...si multa intelepciune, ca ai nevoie...ca inteligenta aia de militant ateist autoimaginat nu e suficienta... Feuerbach, Dawkins, si altii, aia da atei militanti si inteligenti, si convinsi...pai pe langa ei esti o larva de termita, first instar...ca tot crezi in evolutionism...=))
Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 19.08.2011 at 13:29:38. |
|
|
|||
|
|||
|
...si, pe langa a face "prosti" o mare masa de oameni, evident heterogena din pdv statistic si logic, fapt ce nu demonstreaza nici tact, nici inteligenta, nici bunatate, ce ti-am zis eu e apa de ploaie.
Din pacate, homeopatia nu vindeca prostia. Fie ea si militanta. |
|
|
||||
|
||||
|
Da si eu ma intrebam unde o fi Jenica? poate stie Dorina,cu Marina am vb f scurt pe messanger parea ca este ok.
|
||||
|
||||
|
Iti multumesc pentru informatia cu Marina ! Eu pe mesenger nu stau , dar important este ca e bine , asta conteaza cel mai mult .
|
||||
|
||||
|
Oameni buni, nu mai dați atenție lui ai2, cu asemenea afirmații "serioase" caută ori ceartă, ori să fie băgat în seamă.
Fiți ontopic mai bine! |
|
|
||||
|
||||
|
Indiferent ce spun unii sau altii , indiferent de simpatii si antipatii , indiferent de cat zabovim intr-un loc sau altul , toate , absolut toate in lumea asta sunt extrem de trecatoare , si mare pacat e in a ne dispretui , a ne uri , si a ne judeca , fie si virtual . Nu de desteptaciune , de prostie si alte asemenea ducem lipsa , ci de iubire si intelegere adevarata , si tocmai de aceea nu mai stim sa fim toleranti unii cu altii , dar suntem maestrii in a rani , in a judeca si injosi pe cel de langa noi , dar vorbim cu gura pana la urechi de Hristos , de dogme si alte cele . Draga Daciana , regret mult decizia ta de a parasi acest forum , aceasta comunitate , dar este decizia ta si nu o comentez in nici un fel . Dumnezeu , Preasfanta lui Maica si toti Sfintii bineplacuti Lui , sa te ocroteasca de tot raul . Multa sanatate si iubire oriunde ai fi !
|
||||
|
||||
|
Frumos grăit-ai. Să-ți ajute Dumnezeu!
|
|
|
|||
|
|||
|
S-a retras admin Melissa? Nu mai inteleg nimic. Din stilul in care se lua de toata lumea si raspundea la intrebarile tuturor am fost asigurat ca face parte din echipa de administrare a forumului.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nelamuriri din citate - "nu esti de-al Nostru" | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 61 | 15.12.2012 21:09:01 |
| Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! | cristiboss56 | Generalitati | 502 | 17.08.2011 16:07:01 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
| Cine suntem? Ne ducem in lume si cautam tot "al nostru si ai nostri"? | sophia | Generalitati | 40 | 03.05.2010 23:06:45 |
| Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 06:51:36 |
|
|