![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca ai unde - aprinde 7 lumanari de o parte si 7 de alta , la icoana Maicii Domnului si spune o rugaciune ( daca ai Visul Maicii Domnului - citeste-l)
|
||||
|
||||
![]()
Cu toata regretul si cu scuzele de rigoare , astea sunt prostii , pierdere de timp ! ! !
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
da, asa este , dar tindem uneori , oameni fiind supusi greselilor , sa speram ca putem risipi necazurile, ca putem rascumpara iertarea , ca ne putem curata de tot raul .... si din pacate cadem in penibil.... cum am cazut eu...
|
|||
|
|||
![]()
Buna!As dori,daca se poate, sa va impartasesc necazul meu! Anul trecut in luna iulie m-am casatorit cu singurul barbat pe care l-a iubit vreodata!Am crezut ca va fi totul bine.Pana anul acesta.Am inceput sa ne certam din cauza ca el ma neglija,pleca in fiecare zi in oras si eu ramaneam singura acasa sau cu mama lui!Cand i-am spus ca nu imi place sa maneglijeze m-a facut nebuna si cicalitoare!La sfarsitul lui aprilie ne-am despartit!Au trecut deja patru luni si el inca nu a bagat divortu!Eu as dori sa mai incercam sa salvez casnicia asta,dar el nu stiu ce vrea pentru ca nu vb cu mine,parca nu as exista!Ma tem sa nu Žne fi facut cineva farmece!!!Ce rugaciuni ma sfatuiti sa fac pentru impacare!!Dumnezeu sa ne ajute!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu din cate stiu vrajile nu se prind de oamenii care duc o viata curata si au suflet bun. Deci trebuie sa aflati unde ati gresit. Sa intelegeti de ce a actionat asa. Poate nu ar fi rau sa vorbiti cu mama lui. Mergeti sa va spovediti la un duhovnic bun, si incercati sa ascultati sfaturile lui. Vrajile chiar de sunt, se dezleaga prin spovedanie, si prin Sf. Slujbe (Maslu, Liturghie etc.) si prin fapte de milostenie. Iar de nu sunt vraji Dumnezeu prin rugaciunile ce le faceti ii va deschide inima spre a va asculta si impaca. Nu stiu mai multe detalii, daca va mai iubeste, daca nu fiindca nu ati spus foarte multe. Dar cred ca cele de mai sus ajuta mult oricum ar fi situatia.
|
|||
|
|||
![]()
buna din nou .citeam pe acest site un caz despre blestem.am si eu o povestioara si o intrebare de pus.
mama mea a fost blestemata de bunica mea.mama avand frati mai mici trebe mereu sa aibe grja de ei.intr-o seara familia bunicii mele trebuiau sa mearga la o nunta.bunici mei se pregatise sa se imbrace si mama vroia sa mearga si ea la nunta verisoarei ei.mama furioasa le-a adresat bunicilor mei CA NU SUNT A EI COPII SI CA NU ARE NICI UN DREPT SA II CREASCA.bunicul meu i-a dat o palma iar bunica mea i-a spus:VEI VEDEA CUM E SA CRESTI UN COPIL SINGURA SI CAT TE VEI CHINUI.acuma mama mea este despartita de tatal meu din 1997.mama s-a chinui sa luam o casa si era o situatie foarte grea si prea traumantizanta ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Acatistul 26 de trei ori pe zi si nu exista drac care sa vina la acea persoana in ziua cand citeste acatistul 26 de 3 ori pe zi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
avem mare nevoie de ajutor!! | alinageo | Umanitare | 5 | 29.02.2012 17:13:18 |
am nevoie de ajutor!!! | steluta1981 | Umanitare | 1 | 06.06.2011 18:43:44 |
Are mare nevoie de rugaciune! | icamilin | Umanitare | 38 | 14.07.2010 11:35:59 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
|