![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie insa Loredana sa iti dau dreptate. Cu Iisus am vorbit cand eram in greutati si ingeri am vazut tot atunci. Dar minuni mi s-au intamplat si cand am dus-o bine.
Oricum inima mi s-a inmuiat la greutati. Last edited by spre_rasarit; 11.09.2011 at 00:20:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca minuni se intampla cand ai iubire pentru aproapele. Stiu o femeie caruia i-a aparut Maica Domnului. Acea femeie a facut o asociatie de intr-ajutorare si ajuta saracii.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit ceva intersant. Zice ca orice lucru care nu are dragoste ca inceput si radacina nimic nu este.
Cand faci ceva gandeste-te daca este dragoste fata de aproapele sau Dumnezeu in el. Daca te rogi roaga-te si pentru fratele sau sora ta. Daca faci ceva fa sa ajute si pe altii si atunci lucrul acela va insemna ceva IN ETERNITATE pentru tine. Fraților, râvniți la darurile cele mai bune, și eu vă voi arăta o cale care le întrece pe toate: 13,1 Dacă aș vorbi limbile oamenilor și ale îngerilor, dacă nu am dragoste, sunt ca o aramă sunătoare sau ca un chimval zăngănitor. 2 De aș avea darul profeției, de aș cunoaște toate tainele și toată știința și de aș avea toată credința, așa încât să mut și munții din loc, dacă nu am dragoste, nu sunt nimic. 3 De aș împărți toată averea mea săracilor și de mi-aș lăsa trupul să fie ars de viu, dacă nu am dragoste nu-mi folosește la nimic |
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:55:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte tare chestia asta, ne rugăm noi pentru sfinți, nu ei pentru noi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
După trecerea sa în rândul sfinților Bisericii nu se mai face pomenire, deci nu se mai roagă Biserica pentru iertarea păcatelor lui, căci sunt în comuniune deplină cu Hristos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by Nenumitul; 18.11.2011 at 13:56:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Sfanta Fecioara, sfintii se roaga Mantuitorului pentru noi, pentru ca noi suntem cei pacatosi. Sfintii au primit cununa vesniciei, deci sunt curati, fara de pacat.
Pe cand noi ne rugam de Maica Preacurata si Sfanta, de toti sfintii Domnului sa mijloceasca pe langa Mantuitor pentru noi, pacatosii, si pentru cei dragi noua. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inscriere pentru pomelnic | N.Priceputu | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 27.10.2012 21:17:23 |
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ | LapetiteMoc | Slujba inmormantarii | 22 | 03.08.2011 03:41:54 |
pe pomelnic | roman2010 | Generalitati | 40 | 20.02.2011 15:14:27 |
acatist | terry | Generalitati | 2 | 17.11.2007 18:33:47 |
|