![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Știu că doare Adevărul, dar cine nu caută mustrarea și bătaia de sus ca să se îndrepte, nu se poate numi fiu, ucenic sau creștin curat cu inima ci un închipuitor de aiureli prin care vrea să acceadă la stăpânirea lăcomiei prin a se lăsa stăpânit de ea ca să satisfacă poftele... în auzul aplauzelor deșarte. Păi dacă iubire nu e, nimic nu e, iar surogatul sexual oricât de atractiv și 'înălțător' ar fi tot n-are nici un rost... așa că degeaba o mai cauți dacă vrei doar ca să te lauzi cu ea ca păgânii ce se bagă sub sarcină ca să-și strângă încă un bagaj de marfă de calitate cu care să-și dea lor valoare... valoarea mea. Iubirea nu caută să se laude cu ale sale... și nici nu se îndrăgostește spre a fi lăudat el însuși cu sfințișorimea și vrednicia... Ai de grijă să nu cazi mai rău, căci nu faci altceva prin comportamentul tău decât s-o reînvinovățești mereu... doar pe ea. Sper că ai înțeles dragul meu kaasanova. La limbochiul minții mă refer. ''Și cine iubește mai mult pe... nu e demn de Mine'', iar asta înseamnă să iubești mai mult pe Dumnezeu decât pe o femeie oarecare idolizată de 'iubirea' ta ca să-ți dai valoare. Last edited by vsovivi; 02.11.2011 at 11:26:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acesta este o incercare, de care toti avem parte, sub o forma sau alta, pentru a constientiza cat de nestatornici suntem in rugaciune si post, dar mai ales in adevarata dragoste fata de El. Cum adie puntin vantul a furtuna, uitam sa ne facem din nadejdea intru El "ancora neclintita" . |
|
|
||||
|
||||
|
iubirea pierduta e ... pierduta.
uneori merita sa riscam orice s-o recastigam. dar de cele mai multe ori trebuie s-o uitam . |
|
|
||||
|
||||
|
va multumesc tuturor..... dupa ce am vazut primele voastre mesaje saptamana trecuta mi-am revenit instantaneu..... m-am trezit dimineata si minune, ma simteam atat de bine, am inceput instantaneu sa ma rog..... reveneam la viata mea normala.... I-am spus lui Dumnezeu ca poate sa ma loveasaca mereu cum poate El mai tare, nu o sa mai cad.... ca de obicei L-am rugat sa aiba grija de ea..... si ieri dimineata, o prietena comuna a noastra m-a cautat si a inceput sa imi spuna ca fosta mereu ma cauta, ii e dor de mine, o implora practic sa imi dea numarul ei sa o caut si ca vrea sa se impace cu mine.... dar problema e ca mi-e frica sa nu mai sufar din nou.... Doamne ajuta!!! se mai petrec minuni in viata noastra....
|
|||
|
|||
|
Sa nu ne punem nadejdea in oameni, ci in Dumnezeu. Lui Dumnezeu sa-i cerem sa faca voia Sa intotdeauna. Oamenii pot sa cada in diferite ispite, de aceea e bine sa ne rugam pentru cei pe care ii iubim. Toate calitatile omenesti sunt zerouri in fata lui Dumnezeu, daca omul n-are credinta. Daca are credinta, atunci Dumnezeu pune ,,1" in fata zerourilor si toate au valoare, spunea un pustnic.
A intemeia o familie crestina si a vietui dupa voia lui Dumnezeu nu este o problema simpla. La fel de adevarat este ca prin femeia credincioasa se poate mantui si barbatul mai putin credincios si invers. ,,Sa nu ne rugam pentru ceva anume, caci s-ar putea... sa obtinem."' - spunea parintele Arsenie Boca. Sa ne smerim in fata lui Dumnezeu care a ingaduit sa avem si necazuri pentru mantuirea noastra. Si chiar sa-i multumim lui Dumnezeu pentru necazuri. Pare ciudat, dar in acel moment duhul rau al deznadejdii pleaca. Dumnezeu ne ajuta sa ne purtam povara cu mai multa usurinta. Iar prin rabdarea ispitei, atragem milostivirea lui Dumnezeu. Doamne ajuta. |
|
|
||||
|
||||
|
trec si eu prin aceasta deznadejde pe peste 6luni...mi s-a recomandat la vremea respectiva:Sfanta Liturghie,Sfantul Maslu,acatiste,rugaciuni,rugaciunea inimi,etc,etc...nu are nici un rost sa-ti mai dezvalui deznodamantul!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Armă mai puternică în cer și pe pământ împotriva diavolului, ca numele lui Iisus nu este, ne asigură Sfântul Ioan Scărarul. Acesta este temeiul rugăciunii neîncetate. Numai pe această Piatră unghiulară a ființei se poate găsi și clădi pacea lăuntrică a omului, pacea pe care a dat-o Iisus. Unica greutate este că: pentru a câștiga pe Iisus, pe toate celelalte trebuie să le socotești "gunoaie". ps: rugăciunea neîncetată - "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul." Last edited by ovidiu b.; 19.10.2011 at 21:24:08. |
|
|
||||
|
||||
|
Simplu ,iubindu-l pe Hristos neconditionat.
|
|
|
||||
|
||||
|
Si atunci deznadejdea va disparea.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| deznadejde si disperare | ilinca20 | Intamplari adevarate | 108 | 23.08.2012 20:30:16 |
| Confuzie, frica, deznadejde, lene etc. | AGabriela | Generalitati | 8 | 22.12.2011 00:10:09 |
| Cum scap de patima asta...:( | mufy08 | Pocainta | 25 | 28.01.2011 15:18:14 |
| Cum scap de vise ? Ajutor. | clementia | Generalitati | 20 | 31.01.2009 12:32:57 |
|
|