![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pomelnicul scris e de mare nadejde!
|
|
|||
|
|||
![]()
deci, pana acum, asta e :
Iosif Mirela Andrei Iulia Ovidiu Stefan Elena Maria Matei Iulian Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Mirela,
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ! Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Iosif
Mirela Andrei Iulia Ovidiu Stefan Elena Maria Matei Iulian Anca Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Ce putini ne-am adunat pentru rugaciune :(
Dumnezeu sa primeasca rugaciunea noastra! |
|
|||
|
|||
![]()
Ma puneti si pe mine va rog? Ma puteti pomeni ca si omulet. Sigur stie Dumnezeu despre cine e vorba.
Post cu bucurie tuturor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
eu fratilor, nu promit sa ma rog pentru voi, de aceea nu indraznesc sa spun sa va rugati pt mine, spun doar atat MAICUTA DOMNULUI SA VA BUCURE INIMILE SI DE VETI AVEA [PUTINA DRAGOSTE AMINTITI-VA SI DE MINE, cat despre nume, nu stiu daca conteaza atat de mult, stie D-zeu pe fiecare in parte, eu spun mereu doar milieste-i pe toti ce au nevoie de Tine Doamne si pe toti cei care m-au rugat sa-i pomenesc, ca eu nu stiu ce le trebuie ce nevoie au, miluieste-i Tu ca un milostiv...post cu pace si bucurie
|
|
|||
|
|||
![]()
va rog sama treceti sipe mine:FLORICA
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
mancare de post pentru bufet | ioana.ctin | Generalitati | 10 | 26.04.2022 14:56:58 |
Post si Rugaciune - Parintele Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.11.2010 21:16:43 |
Pentru post | laura_84 | Generalitati | 24 | 14.07.2010 09:20:20 |
Rugaciune care se citeste in fiecare post | alina8023 | Intrebari utilizatori | 0 | 08.03.2010 01:03:53 |
Sfaturi pentru post | Juli | Pocainta | 2 | 21.02.2007 13:14:57 |
|