![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://jurnalul.ro/stiri/externe/mas...el-641625.html
Nu-ți merge google?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
N-a zis nimeni asta deci nu știu care-i treaba cu cătușele tale.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asa ceva nu există. doar erori de programare. iar asta schimba datele problemei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1. Se presupune ca ar putea exista "corpuri" care in anumite conditii ar putea circula cu o viteza mai mare decat viteza luminii. Dar, doar se presupune. Exista multi contestatari care spun ca este vorba doar despre o greseala de calcul. Nu e ca si cum am vorbi despre niste politisti care stau cu radarul. 2. Si daca ar exista o "corpuri" care in anumite conditii ar putea circula cu o viteza mai mare decat viteza luminii asta nu infirma neaparat teoria relativitatii.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum să nu fie bug-uri în Excell? ![]() Hai că ești drăguț.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iată ce scrie în articolul prezentat de tine: "Eoarea? Australia, Austria, Belgia, Canada și Danemarca au fost excluse din greșeală dintr-o sumă calculată într-un fișier Excel!" citește până la capăt. a fost o greseala umană. |
|
||||
|
||||
![]()
Ironic cum un "medic" homeopat ne vorbeste despre impostura in stiinta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
EL reprezintă adevarata știința, adevărată medicină ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Și unde am zis eu Dumitre că n-ar fi o eroare umană?
Am spus că e penibil ce s-a întâmplat.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Despre metoda stiintifica | lugrez | Teologie si Stiinta | 3 | 03.03.2011 01:35:00 |
|