Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2012, 14:22:18
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Antoniap, ca joc merge. Asa sa ne mai destindem circumvolutiunile. de curiozitate am intrat.

l-am facut de doua ori si mi-a dat rezultate extrem de ciudate.
Odata m-a imbatranit cu 9 ani si odata m-a intinerit cu 16 ani.
recunosc ca de fiecare data am fost atenta si la alte detalii, nu strict la cifrele in sine, de pilda cate incercari sunt, sau cum inregistreaza fiecare incercare.
Un fel de atentie distributiva.
Am remarcat ca cu cat raspunzi corect la mai multe incercari cu atat te intinereste.

Ma gandesc ca am raspuns corect la 7 din 10 . Daca raspundeam corect la toate, varsta creierului meu era a unui copil.
L-am gasit intamplator si l-am postat si eu, ca joc, fireste.

Si eu am patit cam la fel, in functie de felul in care am reusit sa urmaresc relatia dintre cifre.

Sa mai si zambim.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2012, 15:05:08
florinna01
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Calculeaza-ti varsta creierului si a caracterului

Age_CharacterCalculation
E simplu…si nu dureaza mult…….ce trebuie sa faci:
1. click pe “Start” (dupa ce dai click pe link-ul de mai jos)
2. Asteapta numaratoarea inversa: 3, 2, 1
3. Memoreaza pozitia numerelor pe ecran si click pe cercurile de pe ecran (care apar dupa disparitia numerelor) in ordinea crescatoare a numerelor (adica de la cel mai mic la cel mai mare)
4. La sfarsit calculatorul iti va da “virsta creierului”.
http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html
Super interesant si distractiv mi-a iesit ca am 51:)))
Reply With Quote
Vechi 10.01.2012, 16:39:59
antoniap
Guest

Implicit

Să apărăm Ortodoxia? Da. De noi!

Ortodoxia, cu adevărat, nu e apărată de Apologetică, ci de Pateric. Așa cum, nu din catehismele de școală poți prinde ceva viu din Ortodoxie, ci din viețile Sfinților... Pentru că Ortodoxia este Persoană, nu discurs. Sensul apofatismului specific Răsăritului este de a elibera Persoana, de a o scoate din mormântul văruit în care, nu se poate să n-o îngroape gândirea omenească.
Cel mai adevărat apologet al Ortodoxiei, dintre cei de pe piața mediatică, e, pentru mine, Anatolie din filmul Ostrovul. De ce dânsul? De ce nu, mai degrabă, Sf. Nicolae Velimirovici, la care țin foarte mult? De ce un fochist de mănăstire și nu un mare predicator și teolog?
Când tot ce știi și ce simți despre tine e că ești un criminal bun de atârnat în ștreang care s-a ascuns în mănăstire de brațul Legii, adică un criminal laș, când sinele tău nu te lasă nici să trăiești, nici să mori, umplându-te neîncetat de o cumplită ură, suportabilă numai datorită transformării în scârbă, CÂND TE URĂȘTI PE TINE ÎNSUȚI CA PE CEL MAI RĂU ȘI MAI DEGRADANT LUCRU CU PUTINȚĂ, înseamnă că Adevărul are loc să-și plece capul în tine, în inima ta. Vrei, nu vrei, Îl mărturisești. Și când te scarpini în cap...

În rest, și în film, ca și în viață, o mulțime de ortodoxii.... În film, ortodoxia marca Iov sau marca stareț de mănăstire... Adică, ortodoxia celui care știe Scriptura pe de rost, vrea binele obștii, pricepe finețuri teologice, prețuiește (de la distanță) sfințenia și a vizitat chiar Locurile sfinte ca intim al episcopului, etc.... E plin Net-ul, pline și librăriile de ortodoxiile astea...

Anatoli este nebunul a cărui lucrare apostolică este să-i scoată pe vajnicii și bogații (duhovnicește) săi superiori, din ortodoxiile lor. CĂCI ACOLO S-A PITIT DRACUL CEL MAI MIC ȘI MAI RĂU, pentru care TOȚI CEILALȚI DRACI, CU LUPTELE DUHOVNICEȘTI ÎN CARE ÎI ATRAG PE NEVOITORI, FAC DIVERSIUNE, ca să-i dea aceluia posibilitatea să se furișeze nevăzut, SĂ SE ASCUNDĂ în SINELE CREDINCIOSULUI, să se facă ORTODOXIA LUI. Acesta e dracul pe care îl vânează Anatolie cu vaselina de pe clanță, cu bușteanul ars la un capăt, cu foarfecele cu care taie cizmele starețului ori cu cănița strâmbă de ceai cu care îl fugărește pe pereții chiliei. Pe dracul acesta îl aruncă în apă odată cu plapuma cea moale, pe care privind-o cum se duce, starețul dă semne de trezire. La Ortodoxie. Și trezindu-se la Ortodoxie să înceapă să se lepede, prin pocăință, de ortodoxia lui.

O ortodoxie a ei are și fata care vrea să facă avort, cu binecuvântare! În ortodoxia ei se pare că ar fi posibil.... De aceea primește predica delicată a unei burți de cârpă cu mers crăcănat și a unui pumn ridicat cu mânie. Când fuge din ostrovul lui Anatolie, alungată de nebunul lui Hristos, fata poartă pe chip surâsul și lacrimile celui eliberat de ortodoxia lui....
Anatolie nu face nimic altceva decât să-i pună pe ceilalți față în față cu adevăratul chip al sinelui lor, și pentru că vorbim de oameni credincioși, cu expresia religioasă a acestui sine, ortodoxia lor.

Anatolie e singurul sfânt din film pentru că e singurul care se urăște pe sine. Și e singurul care se urăște pe sine, pentru că e singurul care se cunoaște pe sine. Și e singurul care se cunoaște pe sine, pentru că e singurul care L-a primit pe Hristos ca adevăr despre sine. Toți ceilalți au o falsă imagine despre sine ( cu asta se ocupă dracul cel mai mic și mai rău!) și pe acestă imagine e clădită și ortodoxia lor.

[COLOR=#82393C][/COLOR]

Imi cer scuze ca nu stiu sursa exacta a acestui articol pe care mi l-a trims si mie cineva.

Last edited by antoniap; 10.01.2012 at 16:46:17.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Iubeste aproapele ca pe tine insuti dobrin7m Spiritualitatea ortodoxa 54 16.05.2013 14:58:37
sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti Eutifiev_EMI Despre Sfanta Scriptura 42 06.09.2011 00:21:53
Pentru a ne cunoaste mai bine chefdejoaca Generalitati 5 02.12.2010 11:04:09
cunoaste cineva? Ioana-Andreea Preotul 2 21.03.2010 21:36:18
RUGACIUNE PENTRU TINE INSUTI icamilin Rugaciuni 1 07.05.2009 08:22:15