![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Explicati-mi si mie, ca tot nu inteleg.
Daca: Matei 8:29 Și iată că au început să strige: „Ce legătură este între noi și Tine, Isuse, Fiul lui Dumnezeu? Ai venit aici să ne chinuiești înainte de vreme?” deci demonii vor fi chinuiti (cand va fi Judecata cu focul vesnic), dar nu acum, ci in viitor, la "vremea" respectiva. Acum, daca admitem ca sufletele pacatosilor ajung imediat dupa moarte in Iad, si sunt chinuite, cine le chinuie? demonii, probabil. Dar iata ca si demonii vor fi chinuiti in viitor si ei stiu asta. Deci acum demonii nu sunt chinuiti, dar sufletele pacatosilor sunt chinuite! Pai oameni buni, e drept asta??? De ce demonii sunt amanati la chin, stiind ca vina lor e mult mai mare, ca ei ispitesc pe pacatosi sa comita pacate? |
|
|||
|
|||
![]()
iata cum traduce Biblia de la Blaj 1795, despre iad :
![]() deci iadul va fi aruncat in moartea a 2-a, (prin urmare va disparea), scrie negru pe alb. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci focul vesnic in acceptiunea ta e ca o piscatura de tantar.Mori si gata.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
acceptiunea mea este acceptiunea biblica, conform careia "focul vesnic" nu are rol educativ sau de purificare ci un rol de curatare a ceea ce este rau, asta e sensul expresiei care se deduce din Scripturi, alt sens eu nu am gasit.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
focul sacru? | Stanca | Alte Religii | 59 | 16.12.2012 00:29:10 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|