![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristos a înviat!Ce flori ai primit ultima oară?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ultimele flori primite au fost niste garoafe albe,daruite de preot la Prohodul Domnului.Sunt superbe si o duc bine chiar dupa 3 zile.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Va povesteam despre aceasta floare, ""floarea de bataturi"" cum i-am zis eu..., care in fiecare an pregateste pentru sarbatoarea Sfintelor Pasti unul-doi boboci care se deschid in sambata Saptamanii Patimilor. De ce? Nu stiu..Nu fac nici o speculatie, nu emit nici o ipoteza, doar constat, de cativa ani, de cand a inceput sa infloreasca, aceasta ciudatenie.
retul florilor infloresc mult mai tarziu. Azi dimineata au ""explodat"", iata-le: |
|
|||
|
|||
![]()
Au o culoare splendida si sunt foarte delicate.
Inca trei poze: Last edited by Adriana Cluj; 15.05.2012 at 14:49:30. |
|
||||
|
||||
![]()
Cactusii au in general flori foarte frumoase,spectaculoase!
Culoarea acestor flori este deosebit de atragatoare si chiar si forma,sunt flori mari,sanatoase,indraznete:) Adriana,ai vazut albumul meu cu orhidee :)) ???
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS:Foarte frumoase Last edited by Adriana Cluj; 15.05.2012 at 19:02:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
uite si mitilelul asta a inflorit astazi :)
dar desigur nu se compara cu frumusetea florilor pe care le-ai postat tu!
|
|||
|
|||
![]()
Foarte dragut!
|
|
|||
|
|||
![]()
ba e foarte frumoasa, si pare tare delicata
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
"Taticule, de ce mor totdeauna oamenii buni? | Bast-et | Generalitati | 12 | 04.05.2011 09:12:00 |
Floarea de la coltul casei | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 06.12.2007 13:00:29 |
Impreuna pt totdeauna? | andreea_teo | Nunta | 13 | 04.07.2007 10:05:51 |
|