![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce altceva v-au mai zis duhovnicii vostri? Ca daca nu ati fi botezat impreuna acel copil, relatia dintre tine si o femeie casatorita ar fi fost ok? Doar din cauza ca de acum sunteti cumetri nu puteti fi impreuna? Nu cumva din cauza ca ea e sotia altcuiva? Despre inrudirile spirituale ce se creeaza in urma botezului - un articol de Pr. Petru Pruteanu http://www.teologie.net/2009/10/19/i...rma-botezului/ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Încă ne rugăm pentru robii Tăi (aici pomenește pe nași), care au primit pe pruncul acesta, pentru sănătatea și mântuirea lor.
|
|||
|
|||
![]()
Si eu sunt de aceeasi parere!Initial mi s-a spus de parinte ca nu putem boteza impreuna ci doar unul din noi...lucru cu care am fost intru totul de acord si i l-am transmis si ei.
In urma unei discutii mai in detaliu "...",cu ea...{a insistat/m-a trimis la parintele meu}...parintele meu a spus ca NE da dezlegare sa botezam impreuna {"fara sa fim cumetri"}...cu conditia ca ulterior sa ne clarificam situatia...ea avand, din partea parintelui ei duhovnic libertate/dezlegare pt. a clarifica/decide situatia in segmentul ei personal...in urma unor "situatii" pe care nu vreau sa le mentionez. Inainte de a boteza ea a mentionat parintelui ce a savarsit taina botezului ca vrem sa botezam copilul fara sa fim cumetri...iar ca raspuns, parintele a spus ca " lasa draga ca nu e nici un fel de problema...aici eu decid..iar nas poate fi chiar si parintele copilului,...in caz de necesitate/pericol ca pruncul sa moara, in desert folosindu-se ca materie nisipul" Va multumesc. Last edited by florin7; 03.05.2012 at 12:51:25. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos a inviat! | Neagu Andrei | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 73 | 09.05.2024 11:29:28 |
Hristos a inviat . | cojanete | Intrebari utilizatori | 30 | 12.04.2010 15:16:30 |
Hristos a inviat! | bmd | Biserici Protestante | 8 | 28.05.2009 16:22:39 |
Hristos a Inviat! | amatyyy | Generalitati | 2 | 10.05.2009 21:20:53 |
Hristos a inviat! | princess | Calugarul | 0 | 29.05.2008 22:18:35 |
|