![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 30.04.2012 at 15:07:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.columbiaseminary.org/coffeetalk/118.html |
|
|||
|
|||
![]()
Sau sa accesam ceva informatii oficiale...
Aceasta este ceea ce cred penticostalii din Romania. A se observa ca darurile spirituale, care sar in ochi unora, sunt abia pe locul 17 in marturisirea de credinta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca la asta te refereai, ca eu am spus ca nu vor renunta la vorbitul in limbi. Sper ca acum te-ai informat. Tu esti catolic, din pacate unii catolici au o simpatie fata de penticostali din cauza faptului ca au acceptat miscarea carismatica (probabil printre singurele culte, afara de cel penticostal). |
|
|||
|
|||
![]()
PRIN ASOCIATIA ASTRADOM SE POATE OBTINE CARTEA < RATACIRE PENTICOSTALA> SI <RATACIRE BAPTISTA> UNDE SE EXPLICA MAI PE LARG DESPRE ACEASTA RATACIRE A OAMENILOR / PRETUL UNEI CARTI ESTE DE 3 LEI. DOAMNE AJUTA SA SE INTOARCA CATI MAI MULTI LA CREDINTA ADEVARATA CEA ORTODOXA.
ASOCAITIA ASTRADROM http://astradrom-filiala-bihor.blogs...-baptista.html “Rătăcirea baptistă” O nouă apariție editorială De curând a ieșit de sub tipar o nouă carte de apologetică ortodoxă „Rătăcirea baptistă” – 96 pagini. Cartea cuprinde informații legate de apariția sectei baptiste în lume și în România, combate teoriile dogmatice și cultice greșite ale acestei grupări religioase despre Botez, Împărtășanie, cinstirea sfinților, a icoanelor, a Maicii Domnului etc. De asemenea sunt prezentate greșelile de traducere din bibliile sectare în mod special a traducerii lui Dumitru Cornilescu. Din cuprinsul ei amintim capitolele: „Baptismul. Istorie și credință”, „Sola Scriptura. Autoritate și deviații”, „Mântuirea doar prin credință”, „Despre Botez și Euharistie”, „Deformarea Scripturii”... Autorii: ieromonahul Visarion Moldoveanu, Bogdan Mateciuc și Mihai Oară. Referenți de specialitate: prof. Fabian Seiche (teolog) și drd. Maria Cătălina Muraru. Prezenta ediție, îngrijită de ASTRADROM, a apărut anul acesta la editura Babel. Este a doua carte apărută în colecția „rătăciri sectare”. Prima a apărut la editura Vicovia în urmă cu un an: „Rătăcirea penticostală” al cărei autor este ierom. Visarion Moldoveanu. În ambele lucrări sunt combătute ereziile și inovațiile cultice ale celor două secte. Difuzarea se face prin ASTRADROM: astradrom@yahoo.com Telefon: 0764.358411, 0768.893303, 0737.648249, 0743.856964; Prețul de difuzare: 3 lei/buc. |
|
||||
|
||||
![]()
Doriana si Delia, daca ce am scris eu v-a suparat atat de tare, atunci retrag tot ! dar Dumnezeu stie ca ce am spus este adevarat si ca nu e minciuna, acea biserica de penticostali a fost reclamata la Politie si asta nu o data, sub motivul amintit.
Nu stiu in ce masura va folosesc date referitoare la oras, cartier si asa mai departe ! Si nu trebuie sa ne puneti voi, chipurile, "pile" la Politie ca sa rezolvam situatia ! Ne putem descurca si singuri ...sa speram ca acei penticostali vor fi in cele din urma oameni de inteles si isi vor antifona cladirea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
desi nu le-am citit, sunt convins ca sunt carti foarte utile; cred ca ar fi indicat ca doamna Doriana sa si le cumpere, sa le studieze, in felul asta sunt sanse sa revina la Ortodoxie si totodata ii vor zbura gargaunii din cap! (gogoritele astea de 2 bani pe care le tot debiteaza in ultima vreme, vazand conspiratii malefice peste tot, clone si tot felul de spioni, se datoreaza inclinatiei catre vedenii si lucruri imaginate pe care cam toti penticostalii o au, deci daca scapa de aplecarea catre paranormal, e cel mai bine, in felul asta se va cobori cu picioarele pe Pamant si va reveni la normalitate, fiind totodata o buna crestina ortodoxa). inca un apel fac: doamna Doriana, gustati sa vedeti ce bun e Domnul Iisus, reveniti in sanul Bisericii si lasati gruparile ezoterice gen penticostali, ca mult rau faceti sufletului dumneavoastra ! |
|
|||
|
|||
![]()
Domne, multe am auzit spuse la adresa penticostalilor, dar că ar fi o grupare ezoterică este prima oară când aud.
Domnul Urs, dacă tot vreți să faceți cruciadă antipenticostală, ascultați un sfat, ați fi mai convingător dacă ați avea proprietatea termenilor. Altfel, nu reușiți decât să vă faceți de râs. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
probabil nu sunteti familiarizat cu conceptia apartenentilor acestei religii, insa multi penticostali sustin ca primesc tot felul de revelatii, atitudine straina celor din alte culte, de aia am zis, ca doamna Doriana, ca multi alti penticostali, se considera un fel de ezoterici, adica au in posesie ceva ce altii nu au si anume inspiratie de la Duhul Sfant (tot felul de profetii, de talmaciri si viziuni care mai de care!) deci "initiatii" cultului penticostal, vad si aud lucruri supranaturale, asta-i face ezoterici, intelegeti? pentru ca un profan ca mine (chipurile), nefiind in credinta respectiva, nu are acces la ceea ce ei au. ps.: eu unul nu mi-as permite sa ma hazardez incat sa fac aluzii ca X e clona lui Y dar ...eu nu sunt un initiat, nu? altii au har, cum e doamna Doriana, si ei stiu... Last edited by Cornel Urs; 14.07.2012 at 21:23:33. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
Penticostalii si botezul | Templier Knight | Secte si culte | 363 | 24.07.2013 17:36:08 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
|