Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.06.2012, 19:35:08
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
am si eu o nelamurire... parintele Tudor Marin era preot ortodox?

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
Da, era ortodox.
Reply With Quote
Vechi 16.06.2012, 19:39:21
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Da, era ortodox.
am intrebat pentru ca, in cazul asta, inseamna ca iarasi cei de la tv dezinformeaza grav populatia , caci au spus ca familia parintelui era adunata in Focsani pentru a asista la o slujba de cununie la care urma sa slujeasca chiar parintele in aceasta Duminica.
Ori asa ceva nu se poate pentru ca suntem in post.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 16.06.2012, 19:58:36
claudiu-marius claudiu-marius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
am intrebat pentru ca, in cazul asta, inseamna ca iarasi cei de la tv dezinformeaza grav populatia , caci au spus ca familia parintelui era adunata in Focsani pentru a asista la o slujba de cununie la care urma sa slujeasca chiar parintele in aceasta Duminica.
Ori asa ceva nu se poate pentru ca suntem in post.
Nu e nici o dezinformare a presei ,in postul Sfintilor Apostoli BOR are obiceiul de a acorda dispense de casatorie in post .E singurul post de peste an in care acorda astfel de dispense
Vechi 16.06.2012, 20:08:11
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Aceasta crima imi aminteste de un alt preot ucis in America,prin anii 80,in California. Tot de niste nebuni,tot in biserica.

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca la loc cu dreptii!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un preot din Focsani a fost injunghiat Simply_me Preotul 23 19.06.2012 17:54:57
Cristian Florea fost preot ortodox Raul Ortodox Secte si culte 207 30.07.2010 16:08:09
Invitatie la Focsani pe 27 Mai (Praznuirea Sfantului Ioan Rusul) eduardd Pelerinaje la locuri Sfinte 3 25.05.2010 18:53:51
PREOT alexandra Preotul 24 20.01.2007 23:47:25