![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- intrati pe www.antena1.ro - click pe butonul "Antena 1 LIVE" care apare in mijlocul paginii - se deschide o fereastra si in dreapta apare lista emisiunilor inregistrate - click pe emisiunea "9595" - schimbati nivelul de zoom al ferestrei de mai sus, de la 100% la 75% (vedeti coltul din dreapta jos) - in josul paginii va deveni vizibila bara cu editiile emisiunii (Lu, Ma, Mi, Jo, Vi) - click pe Lu (emisiunea respectiva s-a difuzat Luni 12 Martie) Eu am probat chiar acum, din nou, si merge. Daca nu reusiti din prima mai insistati, uneori site-ul antenei 1 incarca mai greu. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine Mirela, uite ca am urmarit si emisiunea. Am urmat instructiunile si cu chiu cu vai am reusit sa vad ceva.
Ce pot sa-ti spun? O femeie bolnava, care isi imbolnaveste si copilul. Din punctul meu de vedere nu aici e problema ci in faptul ca se mediatizeaza cazul foarte mult. Eu zic ca lumea are multe alte probleme pentru a dezbate noi aici deficientele prihice ale unei persoane. Cam atat, dar mai astept reactii. Noi nu putem decat sa ne rugam pentru ea si pentru copil. Doamne ajuta! Ioana |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parerea mea este ca s-a stricat si mai mult imaginea Romaniei in lume, dar mai ales imaginea ortodoxiei. Dupa cum ai vazut femeia respectiva statea cu Biblia in brate si dadea tot felul de citate, dupa capul ei. Pai ce o sa zica un japonez de ex., cand o sa vada asemenea stire : Ia uite si la romanii astia, crestini ortodocsi, se tampesc de atata credinta, care zic ei ca este cea dreapta! |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt de acord cu tine Mirela. Si eu am spus ca nu era cazul sa se faca atata publicitate. Chiar la inceputul emisiunii Dr. Cristian Andrei a si spus:"au fost mai multe televiziuni la d-voastra". Problema noastra nu este femeia aceea ci televiziunea, care nu mai are limite cand vine vorba de senzational.
Doamne ajuta! Ioana |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
1 Martie - 8 Martie | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 107 | 27.04.2015 19:57:53 |
9 martie | costel | Generalitati | 5 | 09.03.2012 10:46:12 |
1 si 8 martie | elena20 | Diverse Sarbatori | 74 | 05.03.2010 00:40:56 |
8 martie | radup | Generalitati | 61 | 14.03.2008 22:45:47 |
LA MULTI ANI ! 2007 | cristiboss56 | Generalitati | 2 | 31.12.2006 21:18:18 |
|