![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma abtin sa scriu mai multe... Nu stiu cum se face ca toti au internet, smartphone sau camere video, etc. Eu abia anul acesta am reusit sa-mi pun internet. Last edited by Adriana Cluj; 07.07.2012 at 14:51:23. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, da' poate ati avut alte priorități.
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca da, traiul de zi cu zi, din salariu...sa ma intind doar cat mi-e plapuma
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Puteti sa procedati exact viceversa:va cumparati laptop,tableta,smartphone,camera si un dispozitiv cu care sa cititi cartile in format electronic iar cand vine vb sa platiti facturile sau traiul de zi cu zi,faceti apeluri umanitare!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca tot asa se cheama acest thread , apelam la dvs. pentru a completa lista de rugaciune pentru :http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=15135
si pentru : http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=15074
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Reiau rugamintea Deliei si a altora de a se infiinta un grup de rugaciune pentru toti care au nevoie, in loc sa ne imprastiem pe atatea topicuri. L-as invita pe domnul Zaharia sa creeze acest grup, eventual dupa terminarea acestor pomelnice, si sa trimita invite-uri forumistilor doritori.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Apel catre suflete! | cat_ioan5 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 08.02.2011 09:59:22 |
Oameni fosforescenti | andreicozia | Generalitati | 9 | 06.05.2010 21:23:22 |
Apel catre organizatiile umanitare! | mihailt | Generalitati | 0 | 26.10.2009 00:29:06 |
Un alt apel catre sensibilitatea noastra | Florin-Ionut | Umanitare | 0 | 19.10.2009 17:42:03 |
Ma departez de oameni | irina1f | Generalitati | 31 | 03.12.2008 23:13:08 |
|