![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi se pare dubios si ca tot ce s-a intamplat in parlament a fost precedat de declaratiile lui Ponta si ale lui Basescu referitoare la relatiile romano-ruse. Eu cred ca zarurile au fost deja aruncate, indiferent de ce va vota romanul la referendum. Oricum cred ca se va frauda, si dintr-o parte, si din alta.
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
in fapt, scopul declarat este de revenire a justitiei la starea din 2004. adica la momentul in care toata lumea arata cu degetul spre justitia de la noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar crezi in "independenta justitiei " ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dar odată ce legea a fost adoptată, președintele Curții Constituționale, judecătorul, Augustin Zegrean, a remarcat că amendamentul folosește de minune președintelui Traian Băsescu. În cadrul unui interviu publicat, la sfârșitul anului trecut, pe Ziare.com, judecătorul, Augustin Zegrean, a explicat, cu lux de amănunte, de ce suspendarea președintelui nu ar mai fi posibilă. Chiar dacă Parlamentul va ignora avizul consultativ, așa cum a făcut și în 2007, hotărârea de suspendare ar putea fi contestată la Curtea Constituțională, care se va pronunța împotriva ei." Chiar asa de naivi santem ca nu intelegem ca Basescu a fost cel care a "atacat institutiile " ? El s-a temut de suspendare si atunci a modificat legile. Astia acum doar le-au readus la normal si pana la urma POPORUL se pronunta daca il mai vor sau nu pe Basescu. |
|
|||
|
|||
![]()
În aceste împrejurări, USL a decis să modifice din nou legea Curții Constituționale și să restabilească situația anterioară. Așadar a spune că guvernul limitează puterile Curții Constituționale este adevărat în literă, dar greșit în spirit, căci, în realitate, niciuna din prerogativele acestui for, așa cum au fost ele statornicite prin Constituția din 2003, nu au fost atinse. Constituția nu a prevăzut pentru Curtea Constituțională, în cazul suspendării președintelui de republică, decât un rol secundar, prin avizul inițial consultativ, rolul major fiind rezervat Parlamentului.
Chiar e asa greu de inteles Dumitru ? |
|
||||
|
||||
![]()
Iuliu te lupti cu morile de vant... Intra pe pagina de profil a lui dumitru si vezi ce scrie la biografie. Cred ca asta spune totul. Daca nu crezi in nimic, te rapeste raul si pe robeste imediat. De aici inradacinarea si incapatanarea de a crede doar in ce aude din gura lui base. Eu inca am impresia ca avest om este un fel de guru care controleaza mintile slabe. De aici toata apropierea asta de si venerarea lui basescu mai ales e tinerii necopti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Oare de ce toate postarile anti USL vin de la cluj? A dat primalul boc vre.un ordin ceva? :))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
casnicia alaturi de un necredincios | Aspasia | Nunta | 38 | 12.12.2010 22:15:41 |
Sa fim alaturi de Matei Vasile! | sfantul_calinic | Umanitare | 0 | 17.10.2008 03:29:59 |
|