![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
O biata pacatoasa. Vorbind cu tine imi spun si mie ce am de facut.
Last edited by antoniap; 18.07.2012 at 12:37:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Desigur, numai Dumnezeu ne poate lumina mintea sa alegem dintre toate plantele pe acelea care ne pot vindeca. Prin boli si prin incercari, El ne aduce de urechi spre El si asteapta sa ne smerim si sa devenim mai buni, ca sa ne poata oferi daruri pentru suflet si pentru trup.
|
|
|||
|
|||
![]()
va multumesc o sa iau in cosiderare totul si voi inceca sa fiu mai dreapta
|
|
||||
|
||||
![]()
Patricia, sufletul sa il ti mereu la Domnul.Sa accepti cu rabdare incercarea pe care El ti-a dat-o. Caci intodeauna astfel de incercari, duse cu rabdare si fara cartire sunt spre mantuire.
In situatia ta nu se cer atat jerfe fizice, cat cele sufletesti: rabdarea, necartire, dragostea, rugaciunea. oriunde am fi si orice am face. E important insa sa ai si o alimentatie sanatoasa, mai ales acum. Vezi parerea specilaistilor in acest sens. Daca vrei, viata ta ar putea fi un post continuu: adica o viata bazata pe cruditati, sucuri naturale. E chiar indicat sa eviti total carnea si grasimile animale in aceasta perioada. Si nu cauta sfaturi pe forum, de multe ori suntem atat de impietriti in neputinta noastra, ca nu avem capacitatea sa intelegem si sa acceptam neputinta fratelui nostru. Domnul sa iti dea putere sa iti mergi si mai departe pe drumul cel drept si sa gasesti, asa cum frumos zice o poezie ptr copilasi"Un loc de parcare in rai".
|
|||
|
|||
![]()
am gasit aceasta rugaciune exceptionala.....ma atins la suflet.....http://ortodoxia.md/rugaciuni-si-aca...-al-bolnavului
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine mai tine post negru?! | Daniel_7 | Generalitati | 55 | 09.02.2018 17:29:45 |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Se poate tine "post partial?" | fallen | Postul | 175 | 07.04.2012 09:49:09 |
Deșteaptă-te , creștine ! | cristiboss56 | Rugaciuni | 0 | 20.07.2009 21:36:03 |
Pre Tine Te laudam | maria55 | Generalitati | 18 | 22.12.2006 08:07:19 |
|