Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2013, 19:47:45
Dalian's Avatar
Dalian Dalian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2012
Locație: Cernica
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LunguIoanDaniel Vezi mesajul
dar faptasu va pati ceva anume sau cineva apropiat lui , ca tot pateste nus ce si aud tot felul de povesti ...cum ca au fost unui care au ramas cu sechele , copii de faptasilor mutilati ...Doamne fereste .
Domnul ne ferește dar tu du-i repede portofelul înapoi celui păgubit!
Chiar dacă preotul nu se va ruga să fii pedepsit, tot nu vei scăpa.
Cele ce auzi nu-s povești, e adevărul gol-goluț.

Du-te chiar în seara asta!
Reply With Quote
Vechi 25.01.2013, 19:54:41
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de LunguIoanDaniel Vezi mesajul
eu unul aud povesti intamplari mai mult sau mai putin reale cum ca in timpul cat este timut acest acatist acelui "hot" i se vor intampla tot felul de lucruri rele lui si apropiatilor saii!!! am vrut sa stiu cat de adevarate sunt aceste lucruri , am auzit ca acest acatist face minuni dar partea cu lucrurile rele intamplate dupa citirea lui nus lamurit . multumesc anticipat
Da, e un acatist puternic pentru ca trezeste constiinta celui care a facut o fapta rea, ce nu va avea liniste, pana nu-si va indrepta greseala. Daca el isi pierde linistea interioara, starea sa proasta se rasfrange si asupra apropiatilor sai, care trebuie sa-i suporte toanele si iesirile.
Reply With Quote
Vechi 25.01.2013, 20:51:45
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Lungu, daca nu ai furat portofelul, nu ai de ce sa te temi.
Daca l-ai furat insa, ai face bine sa il inapoiezi. IL poti oune undeva unde sa il gaseasca, fara sa stie cine i l-a luat. Si cu acatistul acela si fara, pacatul acesta s-ar rasfrange, mai devreme sau mai tarziu asupra ta si asupra persoanelor dragi din jurul tau.
Omul acela, daca a apelat la preot pentru portofelul furat, inseamna ca este disperat si striga la Dumnezeu sa ii faca dreptate. Iar Dumnezeu ii aude pe cei drepti si napastuiti.
Vechi 25.01.2013, 20:54:13
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Da, e un acatist puternic pentru ca trezeste constiinta celui care a facut o fapta rea, ce nu va avea liniste, pana nu-si va indrepta greseala. Daca el isi pierde linistea interioara, starea sa proasta se rasfrange si asupra apropiatilor sai, care trebuie sa-i suporte toanele si iesirile.
Da, dar nu din cauza insasi a rugaciunii si a lui Dumnezeu. Adica nu Dumnezeu insusi face rau. Nu se inbolnavesc toti din jurul hotului brusc din cauza rugii, ci totul este din cauza pacatului in sine, nu? Cand cineva afirma ca datorita unui acatist sau a unei slujbe, x sau y pateste rele, da vina indirect pe Dumnezeu ca El este autorul si nu omul este cel care a gresit!
(poate m-am dus eu cu mintea prea departe cand am citit ca cei din jurul hotului vor avea probleme).
Reply With Quote
Răspunde