![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum adica e obligatorie ? Eu stiam ca e facultativa, daca e obligatorie e o greseala de vreme ce Dumnezeu ne-a inzestrat cu vointa libera.
|
|
||||
|
||||
![]()
din moment ce părintele trebuie să facă cerere pentru a avea dreptul că al sau copil să nu facă religia, nu ți se pare că este o impunere?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e. Asta e o smecherie de-a voastra. Scoala are grija sa ofere educatie religioasa copiilor, educatie care poate fi refuzata pe baza unei cereri. In scolile de stat invatamantul religios e organizat si garantat prin lege. ( e articol in Constitutie )
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumitre, Dumitre ce ți s-a mai învârtoșat inima și mintea!
Nici măcar o glumă n-o mai deslușești!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
da! doar că este a BOR, care mizează pe faptul că cei mai mulți părinți nu vor face cerere. educația religioasă aparține familiei și cultelor. nu trebuie impusă școlii. de ce îi este frică BOR să lase materia opțională? care este articolul din Constituție? |
|
||||
|
||||
![]()
care era gluma?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Articolul 32 paragraful 7. Ideea e ca nu trebuie sa fac cerere ca sa mi se asigure un drept. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
în același paragraf se pomenește de libertate. îți spune ceva acest cuvânt? repet: de ce BOR îi este frică de oprionalitatea acestei materii? |
|
||||
|
||||
![]()
Si cine spune ca este obligatoriu... poti sa faci cerere in care sa spui ca esti fara Dumnezeu si cu asta ai terminat ! (adica esti LIBER sa faci ce vrei)
|
|