![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Semnul crucii ca binecuvântare peste oricine și orice îl poate face(și se recomandă să-l facă) oricine; are totdeauna efecte mai bune decât dacă nu-l faci.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu cunosc, repet, nu cunosc nici un text, canonic sau nu, in care sa se specifice ca a face semnul crucii peste un copil e gresit. Am stiinta insa despre o gramada de texte care, intr-un fel mai mult decat sec, sustin ca singurul care se teme de semnul crucii e vrasmasul! Nu conteaza cine-l face, invocarea Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh asupra unui copil nu poate, sub nici o forma, sa constituie un pacat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
|
Alin,
Mariatwix, care și-a făcut conturi pe ambele forumuri în aceeași zi, a fost suficient de curioasă să afle răspunsul din gura lui Pruteanu, pe care l-a primit mai exact ieri. Or eu am postat linkul alaltăieri. Oricum, să-mi fie de învățătură să nu-mi mai dau cu părerea de-aiurea.
|
|||
|
|||
|
Va multumesc tuturor pentru pareri si ii multumesc lui Florin-Ionut pentru indrumare. :)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|