![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar poate nici cand imi cere sa ma implic nu o s-o mai fac, ca de obicei ma pune sa-l sun pe fratele meu sa vorbesc cu el sa-l conving sa faca ce vrea ea. Data trecuta mi-a zis ca fratele meu a suparat-o foarte tare prin ceva ce facuse si i se parea ei gresit, asa ca pe mine ma punea sa-l sun si sa-i zic ca a facut rau.... "sa-l suni, da?!", si eu nu ziceam nimic si atunci imi mai aducea niste argumente ca sa ma convinga ca EA avea dreptate. In fine, daca a vazut ca tot nu-i promit ca-l sun si ca i-am spus ca dupa parerea mea problema era alta (de exemplu faptul ca l-a lasat la bunica, femeie in varsta, care l-a crescut cum a putut) s-a enervat si bineinteles mi-a inchis telefonul. Recunosc ca am gresit spunandu-i ceva ce nu i-a picat bine, dar e greu sa-ti pastrezi calmul in situatii de-astea, mai ales ca nu vorbeste pe un ton normal si incepe sa tipe. Last edited by Carine; 26.11.2013 at 20:08:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inconjoar-o cu dragoste si ea isi va deschide inima catre tine. Nu mai forta conversatia ,las-o sa spuna ce vrea ea. Pomeneste-o la cateva manastiri din tara ,sunt manastiri unde pomenirea se face pe 80 zile ,cum ar fi Vladiceni ,Iasi sau man.Lainici. Pentru ca prea mult nu te costa si vei culege roadele cat de curand. Poti citi in post Paraclisul Maicii Domnului si inainte de a incepe sa citesti gandeste-te la mama ta ,pomeneste-i numele. Poti vorbi cand vii in tara cu un parinte induhvnicit si sa te folosesti de sfatul lui. Doamne ajuta ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat: