![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tocmai pentru ca vorbim despre trairea in Hristos, cu ce te afecteaza pe tine ca ti-a furat nu stiu cine datele? Cum te impiedica asta sa te mantuiesti? Sau ce crezi tu ca vor face cu datele tale? Nu ti-ai pus intrebarea asta. Pentru ca nici nu te intereseaza. Pentru ca tu nici nu stii ce crezi sau de ce crezi. De fapt crezi pentru ca altii oameni pe care ii admiri cred asta. Si atat. Ghici ce? Asta nu e nici un argument, nici un motiv pentru a crede ceva.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Se pot citi toate datele si de la distanta...
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru tine da, "a spart un computer de-al nasei".
|
||||
|
||||
![]()
Nașa lu' Marcel?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: abia am terminat si eu de citit cartea "Staretii despre vremurile din urma". Interesanta carte |
|
|||
|
|||
![]()
Foarte interesanta daca urmaresti sa faci disectia unei cretinatati (erezie e un cuvant cam pretentios in contextul asta).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dracul sta in mintea si / sau sufletul omului.In fapta rea sau in lipsa unei fapte bune. Daca cineva crede ca cipurile din telefoane , calculatoare si alte device-uri de prin casa nu fac operatii cu numarul 666 se inseala amarnic. Noi trebuie sa ne facem griji cand va veni ziua in care ni se va spune pe fata: Te lepezi de Hristos sau iti punem cip sub piele ? Daca te lepezi de Hristos atunci iti punem cip sub piele. Daca nu te lepezi de Hristos atunci esti terorist al noi ordini mondiale si trebuie sa fii exterminat. Last edited by oaie_cugetatoare; 01.04.2014 at 00:30:11. |
|