Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.09.2014, 12:16:01
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit Hrana vie

Deci, daca mai e vreun subiect deschis pe tema asta, sa-mi fie cu iiertare, am zis ca nu functioneaza cautarea dar nu m-ati crezut...
Asadar, documentandu-ma despre cancer, am aflat ca este absolut necesar, ciar vital in unele cazuri/dupa unele parereri, sa se adopte un atare regim, constand numai in alimentele vegetale - fructe, legume, seminte, in stare cruda, netratate termic...
Prima contradicitie insa nu a intarziat prea mult sa apara, si anume ca acestea nu ebine sa fie nici macar macinate, zdrobite sau facute suc, ci trebuie consumate, mestecate ca atare, cu proprii dinti, si digerate de propriile stomace...
O alta contradicitie/ contraindicatie chiar? Ar fi regimul special ( care interzice cu desavarsire vegetalele crude) in cazul bolii Chron si colitei ulcerative, care nu sunt forme de cancer insa pot duce la asta in final... nu stiu unde sa intreb, exista cineva care sa i avut bolile astea si sa fii incercat ( si reusit) cu un astfel de regim ????

O alta contradictie : nu cumva cand Mantuitorul a promis femeii de la fantana " apa vie" se referea la o hrana care sa asigure nemurirea sufletului, si nicidecum a trupului, care e sortit distugerii? Nu cumva conceptu, de " hrana vie", refereindu-se la orice sursa de hra a de pe planeta asta, este doar o erezie, o ratacire, pt ca nici o hrana nu poate asigura viata vesnica a trupului ??? Nu cumva singura " hrana vie" e doar sfanta impartasanie, dar si ea doar pt suflet, si nicidecum si pt trup?
Reply With Quote