![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica inca-odata populatia acestei tzari. |
|
||||
|
||||
![]()
Am cam ramas fara cuvinte sincer.
Stiam ca-s multe, dar nu-mi imaginam ca atat de multe.... :-(
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci pana in 2015 numarul a crescut. La asta se adauga prunc-uciderile care nu sunt inregistrate oficial. (prunci lepadati la ghena de gunoi, omorati si ingropati etc). |
|
||||
|
||||
![]()
Plus sterilete, plus calendar, plus prezervativ.
Mai noi, cică plus sex oral. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt prins la mijloc:
- pentru fetele cuminti sunt prea golan, imprevizibil, de neimblanzit - pentru fetele aventuriere prea boem, profund, religios Macar pe topicuri de genul sa ma bag in seama :)) Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Inseamna ca iti trebuie o fata care sa fie si ea la mijloc :))
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu cum s-au gasit diversi idioti care au profetit ei ca Romania va ajunge nu stiu ce tara aleasa, paradisul lu' peste, ca cica Romania va fi incojurata de foc, etc. Mda. Idiotenii a la Maglavit si Sundar Singh.
|
|
||||||||
|
||||||||
![]() Citat:
Asta nu inseamna ca ar trebui sa se marite cu primul taie-frunza-la-caini care le iese in cale dar ar trebui sa-si aduca aminte ca nu degeaba, nu de putine ori "cruce" si "casatorie" se folosesc unul langa altul. Citat:
Asa, care e relevanta? Dar hai sa-ti zic eu o faza practica, reala. Tot asa, fata-baiat, tot cu intermedieri "inalte". Nu s-au despartit dupa 4 luni ci dupa prima intalnire cand baiatul cu referinte deja o asalta pe fata. Fizic. Sau alt caz, alte apucaturi, care sugerau un fond psihopatic, nu vizibile de la prima intalnire dar in timp s-au vazut. Sigur, exista si inversa, cand fata cuminte s-a dovedit a fi matza blanda la canon care zgaria de cate ori avea ocazia, ca ea e o printesa (chiar daca mai batranica asa) si baietu' trebuie sa danseze cum canta corul (mamici, bunici, matusi, etc.) Sau cand fata, indragostita foarte, n-a primit aprobarea de sus si a preferat sa lepede iubirea decat sa supere capatul celalat al cordonului ombilical (adica parinti) care nici macar nu aveau motive solide, duhovnicesti de a respinge acel om? Si complice in situatia asta stupida cine a fost? Insasi duhovnicul fetei, stii tu..omul ala care se ingrijeste de pedigree, si ar trebui sa traga de urechi pe aia care au apucaturi de maidanezi - in cazul asta parinti carora dimpotriva, le-a tinut isonul fara macar sa aiba curiozitatea sa afle cine si cum e baiatul. Scurt pe doi, referintele si canoanele si pelerinajele nu spun nimic despre capacitatea unui om de a relationa cu alt om, mai ales intr-o relatie stransa si pe termen lung, cum e casatoria. Un om cu duhovnic, canoane si pelerinaje e un om la terapie, nu un sfant. Indraznesc sa spun ca poate nu de putine ori se trateaza niste aspecte morale exterioare, care nu tin neaparat de substanta omului. Pai ai facut sex inainte de casatorie? Nu? Esti fata buna, mai ales ca in fata duhovnicului e cu batic, smerita si in genunchi. Iar acasa, numai in capul barbatului si cu nici un chip nu s-ar da jos de acolo, ca ea e cea mai induhovnicita din familie si stie ce ii trebuie barbatului si ce nu si cum si cand si cat si pentru Dumnezeu se lupta si-l calca pe celalat in picioare. Citat:
Ca pe hartie scrie doar "casatorie" insa fiecare are in minte o luuuuunga lista de subpuncte care de obicei sunt "surpriza" adica "te prinzi tu inainte" (daca nu, ghinionul tau) sau le afli dupa (ce poti sa mai faci acum? esti baiet/fata credincios/credincioasa dar n-ai sa divortzezi, nu?) Citat:
Citat:
Citat:
Stiu cel putin o casatorie deja incheiata in care amandoi sunt credinciosi foarte, ea in special foarte, genul militant/radical, foarte implicata vizavi de copii, desi cu niste exagerari, dar cum priveste casatoria si rolul tatalui n-are nici o legatura cu normalitatea, mai bine era vaduva/divortata ca tot aia era, bine ca a avut donator de sperma si are in continuare sponsor financiar - cam asa vede ea rolul "sotului". Sa stea acolo in strainatatea cu anii si sa trimita bani acasa, ca ea, "doamna de fier" stie cel mai bine ce e bun si ce nu pentru copii, n-are nevoie de alte pareri si diversitate de idei. Citat:
![]() Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 18.09.2015 at 15:03:15. |
|
||||
|
||||
![]()
Poate din Romania va incepe focul...
Dragos are si el dreptate; Biserica condamna orice fel de contraceptie; oamenii in schimb nu; de une rezulta ca cei multi ortodocsi ai nostrii sunt de fapt destul de putini ortodocsi cu adevarat. Dar da bine sa spui/auzi ca Romania e o tara in proportie de 80 si nustiucat la suta, spre 90 la suta ortodoxa.... ortodoxa in sensul de botezata ortodox, in fapte, mai putin, si recunosc ca ma aflu printre ei; fac si am facut lucruri condamnate de Biserica; de exemplu nu am nimic impotriva anumitor metode de contraceptie, desi pacatul e pacat, chiar daca eu nu-s de acord cu asta; in consecinta trebuie spovedit. Frumoasa postare Alin. Gand la gand cu bucurie.
Zambeste, maine poate fi mai rau. Iarta, maine poate ai tu nevoie de iertare. Iubeste si nu astepta nimic in schimb. Daruieste si vei primi la randul tau. Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata. Last edited by Corinusha; 18.09.2015 at 13:51:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Ceva trebuie sa fie gresit in legatura cu ei, ca doar ele sunt perfecte in toate planurile si au incercat toate drumurile. Citat: