Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2016, 18:23:13
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Uite ce am mai gasit :

Oferta Netflix cuprinde filme de limbă engleză. Pe platformă, pot fi vizionate următoarele:
  • O mare parte din block busterele și serialele celebre americane
  • Așa-numitele Netflix Originals, seriale produse de Netflix în ultimii ani, dintre care titluri ca |”Breaking Bad”, „Orange is the New Black” sau „Pablo Escobar” au fost bine întâmpinate de critică și au devansat televiziunile clasice la Premiile Emmy. „House of Cards” nu este totuși disponibil prin Netflix în România, probabil ca urmare a preluării de PRO TV și platforma acestuia, Voyo.ro
  • Filmele de artă sunt mai puține: de pildă, numai „True Grit” al Fraților Coen, iar regizorii europeni ca Tarkovski sau Milos Forman nu se găsesc deloc
  • Filmele vechi există doar la nivel de pelicule celebre. De exemplu un singur titlu de Frank Capra, Billy Wilder, și numai trei de John Huston.
Vechi 07.01.2016, 18:24:19
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Deci filme de arta , cam deloc !
Vechi 07.01.2016, 18:33:54
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Insasi Internetul este daunator in acest sens , caci e bine sa fie incercate toate , dar sa fie pastrate doar cele cu folos
Personal , m-am lecuit de filme de prin 93 , cand am facut indigestie de la filmele de pe video , nu am mai vizionat de atunci nici macar un clip , nu mai am rabdare efectiv.
Am lansat aceasta stire ca multi m-au intrebat daca se merita , si sunt curios sa aud si sa citesc opinii ca sa nu-mi dau cu parerea aiurea .
Parerea mea ca nici netul in general nu merita , se risipeste mult timp cu el , un timp care s-a compresat enorm !
Cu radioul mai am rabdare cand scriu sau citesc ceva pe net , e un post de radio cu pian si chitara , si-l pun incet pe fundal.( Calm Radio )

Internet Radio
Vechi 08.01.2016, 01:20:01
crisstiann crisstiann is offline
Banned

Data înregistrării: 06.10.2015
Implicit

Netflix în România cu subtitrare în romana pe TV : http://videotutorial.ro/netflix-in-r...-romana-pe-tv/

Cum încărcam subtitrări în romana pe Netflix ?
Avem nevoie de 3 chestii:
1. Extensia Super Netflix, pentru Google Chrome.
2. Subtitrarea filmului sau episodului.
3. Site-ul Subflicks.com
Extensia o instalam in browser, pentru a ne ajuta cu încărcarea subtitrării, pe care trebuie sa o convertim din .srt in .dfxp, pe site-ul subflix.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2016, 02:51:57
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Parerea mea este ca topicul e SPAM.

Ma alatur fratilor chinezi, sirieni si nord coreeni in greaua suferinta pricinuita de lipsa netflixului. Nu m-as abona nici daca as primi vreun cadou gratis.
Mai are si un nume de spray de gandaci.
Reply With Quote
Vechi 08.01.2016, 05:43:28
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Parerea mea este ca topicul e SPAM.

Ma alatur fratilor chinezi, sirieni si nord coreeni in greaua suferinta pricinuita de lipsa netflixului. Nu m-as abona nici daca as primi vreun cadou gratis.
Mai are si un nume de spray de gandaci.
Simpatică chestia cu sprayul , da ai dreptate :)))
Probabil ca vor pleca dacă n-au succes , nu cred ca vor sta pe piața noastră doar asa de formă.
Nici HBO-ul am inteles ca nu are audiență, !mulți nu au luat in grilă acest HBO .
Deci concluzia : NU SE MERITĂ !
Răspunde