![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Avem timp pana pe 11 septembrie sa strangem banii. Doneaza cine doreste. Daca nu se strang banii pana la aceea data o pierdem si va fi a altora. Numai bine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu pierdem nimic.
|
|||
|
|||
![]()
Cum fac sa donez? Nu am card, eu folosesc doar cash. Ma duc la BNR?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sponsorizezi coruptia? :)
|
|||
|
|||
![]()
Ei singuri au zis cu mana pe Biblie..."asa sa imi ajute Dumnezeu".
Nu ma pricep la sculptura. Cochetez cu muzica si literatura, dintre artele frumoase. Din cate stiu Brancusi a vrut sa isi doneze toate lucrarile statului roman dar a fost refuzat de comunisti. Un pumn de maruntis merita si el, ca-i de-al nostru. Daca nu ajunge la piatra lui, macar la sufletul lui sa ajunga. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce parere crezi ca avea Brancusi despre povestea asta, daca ar fi trait?
Nu pricepi, ca banii asta nu sunt pentru el, e pentru seria a doua de comunisti, care baga in buzunar miliarde si se plang ca n-au ceva maruntis, tot prostul pe care ei il paraziteaza sa plateasca. 6 milioane de la prosti, sunt 6 milioane mai mult care raman la ei in buzunare. Si ia uite, si alalta clasa de paraziti, ce ajutor miscator: "La invitatia de a sprijini subscriptia publică pentru achizitia "Cumintenia Pământului" au răspuns pozitiv mai multe bănci, care au oferit o serie de facilitati necesare strângerii contributiilor în cadrul subscriptiei nationale." Adica au deschis conturi, care se deschid oricum gratuit. Ca sa vezi.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.04.2016 at 14:23:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici cand donezi la biserica...nu e 100% ca banii ajung la cauza propusa. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai, ca in cazul asta se stie sigur 100% unde ajung banii.
In buzunarul politicianului. Iar daca vrei sa spui ca nu e asa, te rog sa-mi cumperi un Bentley. Nu e pentru mine, e pentru saraci, promit, si mai mult, se vor putea uita la ea gratuit. Se accepta si multumiri pentru campania extraordinara care am organizat-o de strangere a fondurilor.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.04.2016 at 14:29:47. |
|
|||
|
|||
![]()
Relaxeaza-te...
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricît de mare artist ar fi Brîncuși, statuia asta nu este o cumințenie cum susține el pentru că orice fată cuminte dacă stă în poziția aia își acoperă sînii.
Deci practic este o păcăleală, păcăleala unui mare artist. Ne-a țepuit! Eu n-aș cumpăra-o nici dacă aș putea s-o vînd triplu sau dacă totuși aș avea destui bani, sute de milioane de euro, atunci după ce aș cumpăra-o aș sparge-o fiindcă este întruchiparea unei minciuni prin care sunt păcăliți mulți oameni. Auzi acolo, o fată numită cumințenia pămîntului e capabilă să nu-și acopere sînii feciorelnici și nu îi e rușine să atragă tinerii și bătrînii spre păcat! Mai nou, în arta modernă se pare că asta înseamnă cumințenie, adică viceversa, să dorești să-ți etalezi sînii artiștilor stînd cuminte pînă te sculptează ca să devi model... model de urmat... defapt model de înșelat. Dacă ea e cuminte atunci probabil că barul cu bară pentru dezbrăcat și cu bordel în spate e ditamai biserica... Nu? Peștii și mafioții sunt sfinții moderni și noi, ăia care plătim, suntem ''credincioșii''. Last edited by Trimisul; 26.04.2016 at 18:29:19. |
|