Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2007, 20:26:46
AngelSmile AngelSmile is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.06.2007
Implicit

merci cozia...pai aia mi se parea si mie suspect...multi oameni de stiinta care fac unle afiramtii...o fi interesant filmul.eu chiar o sa ma uit daca am ocazia ca sunt curios de pareri si nu cred ca e pacat sa le studiez.
Reply With Quote
Vechi 23.06.2007, 21:11:42
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

face parte din seria Nova (PBS)
Reply With Quote
Vechi 24.06.2007, 00:47:18
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

nu inchide subiectul pentru ca e foarte interesant. De ce sa nu vorbim pe tema asta? Eu nu sunt de acord cu blocajele mentale. Sa vorbim tot ce se poate spune si cat mai informat si stiintific posibil. Cine stie sa spuna, faza cu pumnu in gura comunista nu mi se pare normala.]
Eu am vazut un film de curand productie 2006 cred se numea THE CORE -miezul pamatului.
Era tot o pronlema magnetica , miezul pamantului nu se mai invartea cum e normal si undele electro magnetice iesise in atmosfera si ardeau zode intragi din globul pamantesc depinde in ce directie o ducea vantul era o unda de soc distrugatoare. e cel mai bun film din cate am vazut.
L-am vazut de 3 ori.
Maine ca azi e prea tarziu ma uit si eu la asta , cred ca e foarte interesant.La fel experimentul Philadelphia reportaj documentar realizat exact din anul in care a fost parca 1940...e super . Cu teleportarea, la care a participat Einstein. Si filmul e interesant dar documentarul e realitate, filmul e fictiune partial ca orice film.
E posibil sa ne prinda si pe noi in viata ceva evenimente, sfarsitul nu are cum, nu a aparut inca antihrist.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2007, 08:51:20
Ioana_D Ioana_D is offline
Member

Data înregistrării: 24.05.2007
Implicit

Eu cred ca multe lucruri se vor intampla, pentru ca pana la urma asa a fost creat pamantul de catre Dumnezeu, intr-o permanenta schimbare si evolutie si din pacate prin modul nostru de viata il distrugem in fiecare zi. Eu am vazut un film-documentar care m-a impresionat, poate l-ati vazut multi dintre voi se numeste "An inconvenient truth" si este despre incalzirea globala si efectele ei. E un adevar, nu e fictiune, se vede marea diferenta intre ce a fost planeta noastra si ce e acum si din pacate ce va deveni din cauza noastra, a oamenilor pentru ca preferam comoditatea si tehnologia care ne distruge mediul. Asta e, o facem noi cu manutele noastre, noi vom suporta consecintele :D
Dar oricum, de asemenea cred ca nu trebuie sa exageram pe tema asta, schimbari in natura au fost, sunt si vor fi,efectele le simtim deja, multi oameni au murit din cazua schimbarilor bruste de vreme (inundatii, secete etc) dar sfarsitul lumii tot nu stim cand va veni :) numai Tatal din Cer stie, si oricum nu stim daca o sa apucam sfarsitul lumii. Putem discuta pe tema asta, dar sa avem grija pentru ca multi au cazut in ratacire din cauza asta, Apocalipsa si sfarsitul lumii e inca un subiect mai greu de dezbatut pentru un crestin de rand, nici marii traitori ai bisericii nu au vorbit mult pe aceasta tema. Important e sa ne vedem de viata cum putem mai bine, sa implinim poruncile lasate de Dumnezeu si sa ne straduim sa ducem o viata cat mai curata si atunci vom fi pregatiti indiferent cand va veni sfarsitul si indiferent de ce schimbari vor avea loc in mediu, in fond viata noastra pe pamant e o calatorie, nu aici ne oprim, nu aici vom sta pentru vesnicie :)
" Drept aceea, privegheati, ca nu stiti ziua, nici ceasul cand vine Fiul Omului." (Matei 25,13)
Parerea mea :)

Doamne ajuta!
Ioana
Reply With Quote
Vechi 24.06.2007, 15:15:32
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

2012 va fi o zi obisnuita ca oricare alta daca bunul Dumnezeu va considera ca Apocalipsa trebuie sa fie in oricare alt an de dupa 2012. :)
Reply With Quote
Vechi 24.06.2007, 15:16:20
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
2012 va fi o zi obisnuita ca oricare alta daca bunul Dumnezeu va considera ca Apocalipsa trebuie sa fie in oricare alt an de dupa 2012. :)
Scuza-ti pt greseala: Va fi un an obisnuit, nu o zi. :)
Reply With Quote
Vechi 25.06.2007, 02:45:40
veilur veilur is offline
Senior Member

Implicit

dansane, anul 1012 a trecut demult frateeeeee!!!! Poate ai vrut sa spui 10012 :)
Reply With Quote
Vechi 25.06.2007, 09:09:42
consuela consuela is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.02.2006
Implicit

dansan, se pare ca pe tine nu te prea deranjeaza creerul. Nici nu se simte ca exista si el pe acolo.
Apropo tu ti-ai vazut vreodata creerul? Dupa principul ce nu se vede nu exista...cine stie poate chiar nu ai ce vedea!
Reply With Quote
Vechi 26.06.2007, 12:03:52
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

sfarsitului lumii :)
azi... maine... poimaine... cand o veni, noi sa fim pregatiti!

nu cred k ne-ar fi de mare folos dak am stii data.
dak 2012 este ultimul an... numai Dumnezeu stie... 2012 ar putea fi inceputul ultimelor si celor mai mari chinuri ale omenirii...
Reply With Quote
Răspunde

Tags
mayasii, sfarsitul lumii

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
21 decembrie 2012 Florin-Ionut Vrajitoria 118 08.02.2011 09:48:38
Apocalipsa in 2012? alinnasser2010 Generalitati 3 21.03.2010 18:59:08
Filmul 2012 dumitrucelmare2000 Resurse ortodoxe on-line 11 14.01.2010 12:17:00