![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne ajute Dumnezeu sa fim mai buni, mai sinceri si mai curati sufleteste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
insist totusi, cred ca este f. important sa nu ne dedublam atunci cand scriem aici, adica sa fim pe cat posibil noi insine cei din viata de zi cu zi. astfel dam intr-adevar valoare reala schimbului de idei si experiente, alfel facem doar filosofie. |
|
|||
|
|||
![]()
da!voi nu????
|
|
|||
|
|||
![]()
Am recitit textul pe care l-am scris in acest topic si am observat ca am facut destule greseli caligrafice,am mancat litere...etc,pentru aceasta va rog sa ma scuzati,insa eu scriu pe forum sub presiunea tipetelor copiilor,si cu o atentie impartita intre calculator si acestia.
Multumesc,in acelasi timpe,celor care-mi sustine realismul,dupa cum stiti,eu nu sunt buna cat doar incerc sa inteleg pe cat mai obiectiv posibil ceea ce se-ntampla in jurul meu,in interiorul meu si in sensurile acestora...mai ales in conformitate cu aspectul spiritual al vietii si oamenilor,aspect care mi-a influientat viata foarte mult.Bine-nteles,cand spun "pe cat mai obiectiv posibil",poate sa-nsemne atat cat inteleg din punctul meu de vedere acest obiectiv,fiindca pentru unii poate avea alte specificatii. |
|
|||
|
|||
![]()
Desi am intrat de putin timp pe acest forum si nu am intervenit cu parerile mele foarte mult, decat atunci cand simteam ca am ceva de spus si consideram eu ca poate fi de folos :D pot spune ca mi-am deschis sufletul asa cum e. In general sunt o persoana sincera si ori spun ce cred, ce simt, ori daca mi se pare ca as putea jigni pe cineva cu vorbele mele sau ca nu ar ajuta parerea mea, mai bine nu spun nimic, dar nu-mi place sa spun lucruri pe care nu le cred. De multe ori am avut de suferit din cauza sinceritatii, cum spunea si veilur am fost si eu privita ca "dusa cu capul" :) din cauza credintei mele si principiilor pe care le am in viata, dar asta e, nu toti oamenii pot sa ne inteleaga...important e, cum ati mai spus voi, sa fim sinceri cu noi insine si sa stim cine suntem, de ce suntem, incotro ne indreptam si mai ales sa fim sinceri cu ceilalti si sa ne afisam asa cum suntem, fara distorsionari.
O idee as vrea sa mai adaug, sunt de acord ca trebuie sa ne spunem parerile scurt si la obiect( asta e o problema pt mine :D ) si sa fim sinceri, dar trebuie sa avem grija cand cineva ne cere un sfat ce ii spunem...adica daca noi stim ca ar fi bine sa faca un lucru, parerea mea e ca ar trebui sa il/o sfatuim asa chiar daca noi in realitate nu facem acel lucru, avem si noi slabiciunile noastre si vom da socoteala pt faptele noastre. Sa nu uitam ca unii oameni chiar iau in considerare sfaturile primite pe acest forum asa ca avem mare responsabilitate pentru ceea ce scriem. Asa a aparut si vorba "fa ce ZICE popa, nu ce face popa" , nu? :D Cam asa cred eu, sper ca am fost la obiect :) Ioana |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am scris mai devreme ca mai bine sa sfatuim pe altii sa faca un lucru chiar daca noi nu facem asa, dar totusi parintele Teofil stie mai bine si are dreptate in ce spune. Am putea eventual sa sfatuim pe altii si in acelasi timp sa ne indreptam si noi daca pana atunci nu am facut asa :D Dumnezeu sa ne ajute! |
|
|||
|
|||
![]()
Draga ioana ,
stii , intotdeauna exista un "dar" . Eu cred ca este rau sa spunem de ex. unia "fa 100 de metanii, scoala-te noaptea si roaga-te , sau posteste mai mult decat este cerut etc )...in timp ce eu nu le fac pe toate acestea . Dar nu cred ca este gresit sa nu vorbesti cuiva despre Dumnezeu ,sa-i dai cuvantul de invatatura . Daca eu nu fac ceea ce zic in aceeasi masura , n-are importanta . Niciodata n-am sa fiu corect , dar a invata nu e gresit . Scuze ca am deviat! Eu asa cred . maria |
|
|||
|
|||
![]()
cred k singura diferenta dintre mine k persoana reala si k persoana virtuala este rabdarea :) de cele mai multe ori nu raspund mesajelor pe kre abia le-am citit... si pana imi fac timp sa scriu ce-am de spus imi trec "nervii" :p
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii nebotezati, pe picior de egalitate cu sinucigasii ? | anamaria.petre | Generalitati | 153 | 12.02.2013 01:18:40 |
Semnul crucii | Hartford | Intamplari adevarate | 10 | 29.05.2010 19:03:21 |
semnul Crucii | Ioana-Andreea | Biserica Romano-Catolica | 2 | 10.03.2010 21:54:01 |
semnul crucii | ms.harsova | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 0 | 01.02.2008 00:00:29 |
Semnul Sf. Cruci | Mario_25i | Generalitati | 3 | 02.11.2007 18:28:45 |
|