![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci cei doi se numesc si incearca sa caute lucrurile esentiale in viata si sa spuna NU consumerismului: Joshua Fields Millburn si Ryan Nicodemus au provenit din familii sarace traiau fiind copii si din ajutoare guvernamentale . Deci ptr ei cand au intrat intr-o corporatie a fost tentatia sa suie pe scara ierarhiei . Deci zece ani a suit pe scara ierarhiei si la 28 de ani avea tot ce isi puatea dori, salariu de 6 cifre(asta in SUA este socotit pe an), masini de lux, dulapurile pline de haine scumpe si o casa mare in suburbie cu mai multe toalete ca majoritatea oamenilor. Nu aveam destule colturi ale casei care sa le umplu cu marfuri diverse a vietii mele de consumator condus(ghidat inteleg eu daca gasiti o traducere mai buna-nu ezitati- :-) ) Si apoi mi s-au intamplat doua lucruri, mama mea a murit si mariajul meu s-a sfarsit, amandoua in aceeasi luna. E ca si cum ai fi lovit de doua masini simultan. Si aceste doua evenimente m-au facut sa ma uit in jur si sa ma intreb unde imi focalizam viata? Si am realizat ca eram atat de focalizat pe succes si achizitionari, si in special pe acumularea de marfuri . Fiindca societatea noastra incurajeaza cate lucruri ai adunat in aceasta viata. Deci traiam visul american DAR NU ERA VISUL MEU. Si ma aflam intr-un loc ciudat obtinand tot ce am vrut dar realizand ca poate tot ceea ce am vrut nu era ceea ce vroiam de fapt. Si am inceput sa ma refocusez( sa imi schimb atentia) si am descoperit acest lucru numit minimalism in acel timp. Nu sunt impotriva marfurilor, nu sunt impotriva consumului acum. Dar atunci nu am realizat ce lucruri adauga valoare vietii mele,.,. ce este esential de ce nu este esential,... Odata atat ca sa facut tarziu . Tradus primele minute de aici: https://www.youtube.com/watch?v=0uSl2XtvI0k Joshua Fields Millburn & Ryan Nicodemus: "The Minimalists" | Talks at Google
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Reîntorcându-mă la subiect, am găsit aici un interviu interesant care pe unii i-ar putea lămurii despre tot felul de pericole! Nu că l-aș crede sau c-aș fi eu de acord cu domnul Aurelian P. atunci când vorbește politic de președinte sau de PNL... dar are și idei serioase pe care le susține corect.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 21.01.2020 at 13:16:24. |
|