Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.05.2025, 13:43:30
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Oricum una peste alta am ramas toti cu un gust amar. Urmeaza daca doresti, sa ne explici logic motivul pentru care Simion s-a autocompromis prin asa numitele "gafe" clar regizate. Daca nu o faci tu... dupa cum vezi in articolul de azi din Trenduri Economice ale lui DD o vor face altii,... deci vrei nu vrei va trebui intr-un fel sau altul sa abordezi tema asta...

Interesant ar fi sa aflam si parerea lui David
În ceea ce îl privește pe Simion, cred că lucrurile sînt destul de clare, a primit ordin pentru o retragere temporară „în cazarmă” pe parcursul scrutinului. Astfel a contribuit la crearea unora dintre motivele în numele cărora să se ducă la capăt scenariul așa-ziselor alegeri. Personajul a demonstrat âncă o dată că nu are nicio legătură cu democrația sau cu oricare dintre valorile pe care le clamează într-un mod absolut potlogăresc. Mai mult, pentru executarea unor astfel de ordine a fost dispus și să scuipe în față, lipsit fiind de conștiință, de rușine și de bun simț, nu doar așa-zișii lui „votanți”, ci toată opinia publică. (Și probabil că și pentru astfel de servicii, Sistemul are grijă să mai vînture câte ceva din ne-număratele lui infracțiuni, delicte, imoralități etc., dar ce să vezi, nici la procurori, nici în „politică” și nici prin medii de informare nu l-a sancționat și nu îl sancționează nimeni, cel puțin până acum nu s-a întîmplat, în mod corespunzător.)

Cred că este clar că „festivalul votului” atât de anunțat și de cântat de „fratele” Iorest s-a încheiat, cel puțin în „etapa actuală”, cu înfrîngeri pe linie, la toate scrutinele „anului 2024-2025”, ale forțelor să le zicem așa din spatele lui Simion & co., și probabil că trebuiau duse la definitivare operațiunile legate de punerea unui președinte. În sprijinul tezei regiei care a stat în spatele „finalei” și a „rezultatului” acesteia, dar și a sorții primului tur, sînt multe argumente, „autodetonările” lui Simion din ultimele două săptămâni fiind doar unele dintre ele.
Vechi 24.05.2025, 14:26:15
David_1859 David_1859 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2019
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest
(...), problema e că nu a fost lăsat Călin Georgescu, (...)
Nu a fost singura „problemă”, ci doar una dintre marile probleme ale șmecherașului parșiv G. Simion, însă această problemă era destul de previzibilă după 7 decembrie etc., de altfel și Georgescu a recunoscut recent că se aștepta la eliminarea lui și de la a își depune candidatura pentru scrutinul din mai.

În ce-l privește pe „principialul” tot mai grețos și vomitiv G. Simion, este destul de clar că, în ciuda faptului clamării în trecut a dorinței de a candida la prezidențialele din 2024, el a avut în realitate un alt scenariu principal, proiectat exclusiv pentru satisfacerea EGOISMULUI ȘI EGOCENTRISMULUI, EGOLATRIEI RAPACE ale lui Simion, acest scenariu fiind acela de natură să îi asigure o lungă carieră „la putere”, iar acest scenariu este foarte clar că era acela cu Georgescu președinte vreo 5 sau 10 ani, și cu el „premier”, tot așa vreo 5 sau 10 ani, de abia după care să „binevoiască” să candideze la prezidențialele de peste 5 sau de peste 10 ani. Nu întîmplător, așa cum am mai demonstrat și s-a putut observa, șarlatanul care umbla cu „alba-neagra” G. Simion oscila permanent în discursul public între candidatură la prezidențiale și planurile lui reale pe termen mediu, anume de „ministeriat executiv”. (Nu știu care ar fi fost varianta alternativă la Georgescu, în cazul eliminării acestuia, probabil s-ar fi orientat spre vreunul de la PSD, PNL sau cine știe.)

Scenariul principal, anume acela cu Georgescu președinte, a fost și este probat și prin dezvăluirile făcute de TIKTOK Comisiei Europene acum două luni, când platforma a scos foarte clar în evidență, pe baza unor analize pe care nu le puteau face alții mai bine decât ei, că acele zeci de mii de conturi de boți, troli etc, cu localizare informatică în Turcia și manevrate și „pe mână rusească”, au fost folosite nu doar pentru candidatul la prezidențiale Georgescu, ci și pentru „partidul” AUR (și implicit și pentru „ministeriabilul” visat Simion). Acesta a fost scenariul principal, pe care a mers inclusiv Simion, chiar dacă nemărturisit public, și el a fost și este probat de multe fapte și argumente, dintre care am adus și eu unele aici pe forum.

Astfel, evident că pentru Simion, eliminarea lui Georgescu de la candidatură (și de la alegeri inițial în 6 decembrie 2024) a devenit o mare problemă, pentru că el nu intenționa în realitate, în baza proiectului său egoist rapace de „carieră”, să ajungă președinte din 2024 sau respectiv din mai 2025.