![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred că este clar că „festivalul votului” atât de anunțat și de cântat de „fratele” Iorest s-a încheiat, cel puțin în „etapa actuală”, cu înfrîngeri pe linie, la toate scrutinele „anului 2024-2025”, ale forțelor să le zicem așa din spatele lui Simion & co., și probabil că trebuiau duse la definitivare operațiunile legate de punerea unui președinte. În sprijinul tezei regiei care a stat în spatele „finalei” și a „rezultatului” acesteia, dar și a sorții primului tur, sînt multe argumente, „autodetonările” lui Simion din ultimele două săptămâni fiind doar unele dintre ele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În ce-l privește pe „principialul” tot mai grețos și vomitiv G. Simion, este destul de clar că, în ciuda faptului clamării în trecut a dorinței de a candida la prezidențialele din 2024, el a avut în realitate un alt scenariu principal, proiectat exclusiv pentru satisfacerea EGOISMULUI ȘI EGOCENTRISMULUI, EGOLATRIEI RAPACE ale lui Simion, acest scenariu fiind acela de natură să îi asigure o lungă carieră „la putere”, iar acest scenariu este foarte clar că era acela cu Georgescu președinte vreo 5 sau 10 ani, și cu el „premier”, tot așa vreo 5 sau 10 ani, de abia după care să „binevoiască” să candideze la prezidențialele de peste 5 sau de peste 10 ani. Nu întîmplător, așa cum am mai demonstrat și s-a putut observa, șarlatanul care umbla cu „alba-neagra” G. Simion oscila permanent în discursul public între candidatură la prezidențiale și planurile lui reale pe termen mediu, anume de „ministeriat executiv”. (Nu știu care ar fi fost varianta alternativă la Georgescu, în cazul eliminării acestuia, probabil s-ar fi orientat spre vreunul de la PSD, PNL sau cine știe.) Scenariul principal, anume acela cu Georgescu președinte, a fost și este probat și prin dezvăluirile făcute de TIKTOK Comisiei Europene acum două luni, când platforma a scos foarte clar în evidență, pe baza unor analize pe care nu le puteau face alții mai bine decât ei, că acele zeci de mii de conturi de boți, troli etc, cu localizare informatică în Turcia și manevrate și „pe mână rusească”, au fost folosite nu doar pentru candidatul la prezidențiale Georgescu, ci și pentru „partidul” AUR (și implicit și pentru „ministeriabilul” visat Simion). Acesta a fost scenariul principal, pe care a mers inclusiv Simion, chiar dacă nemărturisit public, și el a fost și este probat de multe fapte și argumente, dintre care am adus și eu unele aici pe forum. Astfel, evident că pentru Simion, eliminarea lui Georgescu de la candidatură (și de la alegeri inițial în 6 decembrie 2024) a devenit o mare problemă, pentru că el nu intenționa în realitate, în baza proiectului său egoist rapace de „carieră”, să ajungă președinte din 2024 sau respectiv din mai 2025.