Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.03.2026, 12:41:30
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Că tot vorbim despre rude , frați și așa mai departe….

Acuma chiar nu vreau să fie confundat cu ce spun aici cu religia creștină, așa cum am spus am terminat definitiv acea fază de “analiza” creștină.

Acum vorbim la alt nivel și din alte unghiuri,și repet sunt simple speculații, așa că dacă vă simțiți deranjați de anumite informații,sau vă smintiti, tulburați etc.

Puteți considera ce citiți ficțiune (deși nu este).

Aș vrea să vorbesc puțin despre IISUS,sau Ființă Ascensionată, cunoscută pe Pământ sub acest nume.

Numele astral al lui Iisus este de fapt

SANANDA sau Domnul Sananda!

Acesta este numele său Înalt , Sinele Suprem.

Aici puterea Sa merge până în dimensiune 12D.

Noi suntem în abia 3D.

Iar în SIRIUS B, începe cred de la 5D.

OBSERVAȚIE!

Pavel deasemenea a fost răpită in al 3 lea Cer.

Acest al treilea cer, practic se afla in dimensiunea 5D.

Ca sa înțelegem aceste Ceruri, trebuie sa vedem ce înseamnă.

Practic Primul Cer,ar fi tranziția dintre 3D si 4D,un fel de .

Al doilea Cer,este dimensiunea a 4, adică 4D.

Însă vom vorbi la momentul potrivit despre aceste Dimensiuni.

Probabil nu foarte mulți alți mai auzit acest “adevăr”!

Iar dacă preferăm să-i rostim numele terestru, atunci vom folosi acest nume,cu amprenta deasemenea vibrationala ridicata,

IESHUA BEN IOSIF

Revenind la Iisus, fiindcă mai ales pentru creștini,și zona noastră prefer sa explic aceste aspecte,oarecum prin intermediul lui Iisus și a Bibliei, fiindcă sunt mai ușor de înțeles pentru noi ce familiarizați cu aceste fragmente de adevăr distorsionat regăsibil in iudeo creștinism.

Ei bine Iisus este deasemenea considerat ca fiind originar din SIRIUS B, însă nu așa,cum sunt eu sau alții cu fragmente sau semnături de ADN, de-acolo.

El este BOSS,acolo face parte direct din Consiliu,și are legătură majore cu mai multe Civilizații.

Însă Sediul Sau,Casa Sa este SIRIUS B.

Însă dacă ne îndreptăm spre corpul fizic al lui IESHUA BEN IOSIF,avem și date concrete.

Grupa lui de sânge a fost AB4 Pozitiv.

Asta arată investigațiile pe Giulgiul de la Torino și anumite miracole unde ostia s-a transformat în sânge și bucăți de inimă.

Practic Iisus a fost primul care a fost purtător terestru al acestei grupe de sânge,el a introdus grupa de sânge AB4 pe pământ, conform anumitor teorii.

Totuși chiar daca sunt rudă “astrală” prin SIRIUS B,cu Iisus,nu întotdeauna am fost prieten cu El.

Iisus a introdus o nouă Preoție,o Ordinului lui Melchisedec.

Practic dacă gena Elohim, despre care am vorbit ulterior,și pe care o am și eu,este mai degrabă o tehnologie care îți permite să lucrezi cu energii colosale precum cele ale Chivotului.

Semnătura introdusa de Iisus prin Melchisedec,un alt Spirit Ascensionat, probabil tot SIRIUS B,este mai degrabă o inițiere vibrationala.

Practic Iisus a dat la LIBER, tuturor acesta capacitate prin inițiere!

De aici și Preoția Universală, despre care a vorbit Noul Testament.

De ce sa fi limitat genetic,așa cum a dorit inițial YHWH, vreau nu vreau,parte din codul meu genetic, când poți accesa direct Sursa și energiilor Superioare.

Așa cum a făcut Iisus, deasemenea “ruda” mea.

Ei bine oriunde mă uit mai simt Acasă,dar în același timp un dezertor.

Fiindcă sunt al tuturor,dar practic al niciunuia.

Probabil au vrut să se “joace”,și au zis, hai mă să facem unul așa all-inclusive, să vedem ce iese.

Dă-i și din Lucifer, dă-i și din Sirius,dă-i și din elohimi.

Trecând peste aceste speculații, sentimentul acesta oricum era prezent permanent în mine chiar înainte de a știi nimic despre aceste aspecte.

Iar un “accident genetic” îl exclud, fiindcă nu cred că există așa ceva.

Totuși până la urmă, probabil trebuie să mă aliniez și eu cu Nava Mama, adică SIRIUS B, și să operez cu celelalte semnături, însă ieșit oarecum din Enki si Elohimi,care sunt mai degrabă tezaur genetic al trecutului.

Ok,destul cu acest studiu de caz…

Continuăm cu Noul Nostru Sistem aliniat la SURSĂ…