![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am citit si pe sfaturi-ortodoxe si aici pe forum, am realizat ca sunt unele neconcordante: in anumite fragmente am citit ca daca sufletul omului care a murit are pacate strigatoare la cer este luat de demoni si dus direct in iad. Iar in alte fragmente citeam cum ca fiecare om se va infatisa in fata Sfintei Treimi pt. judecata particulara. Imi cam da de intrebat aceste date diferite din aceleasi scrieri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiu ca in Biblie sunt informatii fixe si clare. Dar in unele scrieri ale sfintilor am observat ca uneori chiar se bateau cap in cap anumite afirmatii, de asta spuneam. Sa ma adresez unui preot? Observ ca unele informatii despre credinta sunt relative, asa ca uneori mai imi pun si eu intrebari...
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am inteles ca fiecare suflet este infatisat in fata Sfintei Treimi...Si totusi...cate vami exista??20 sau 24?Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O carte folositoare este "SUFLETUL DUPĂ MOARTE" de Ieromonah Serafim Rose pe care o gasiti la adresa:http://lucrarea.org/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemi d=30
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc mult pt. link. Sunt foarte curios sa vad ce se va intimpla cu mine imediat dupa ce voi muri.
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/62/Despre-vamile-vazduhului
o predica a parintelui Irineu Curtesc de la Man. Antim Pentru prima parte nu am gasit link, dar ti-o pot trimite daca vrei, mailul meu este cos_tun@yahoo.com |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Infricosatele Vami ale Vazduhului! | 0rtodoxia | Generalitati | 161 | 16.11.2010 20:13:12 |
A treia zi si vamile. Semnificatia zilelor a noua si a patruzecea | patinina34 | Din Noul Testament | 11 | 21.08.2009 13:49:41 |
Sunt vamile vazduhului o invatatura gnostica? | scrabble | Slujba inmormantarii | 47 | 18.08.2009 17:33:20 |
Vamile vazduhului | NiCcoleta | Generalitati | 35 | 21.02.2008 17:52:26 |
|