Citat:
În prealabil postat de Adrian27
.Am 27 de ani si sunt din ploiesti am un apartament care mama mea mi-la cuparat dupa moartea bunicului sa facut un partaj in fine totul bine pana aici,am avut o relatie de concubinaj cu o fata care am stat 4 ani de zile dupa care nu mi-a mai convenit din cauza ca ea incepuse sa devina geloasa si incepuse sa minta foarte mult sa ne certam foarte des,recunosc ca nu am fost un om perfect,am facut chiar foarte multe cat am stat cu fata respectiva dar peste toate astea nu am batuto nu i-am venit niciodata beat acasa(eu chiar nu beau deloc nici berea aceea care se zice ca o bei cu prieteni).Acum dupa un an de zile decand nu mai sunt cu ea tot imi merge prost am fost si la biserica mai bine un pic dar eu tot cred ca fata aceasta mi-a facut farmece poate este doar parerea mea.As vrea ca cineva care stie sa-mi dea un raspuns cum sa fac sa ma lamuresc daca este adevarat daca am farmece facute.Ar fi fost bine daca problemele mele sar fi oprit aici dar ar mai fi o problema majora,mama mea tot ma dracuie tot ma da la diavol "luatear,gasitear sa te ia sa scap de tine etc"intr-un cuvant tot timpul ma injura,vreau sa stiu daca este adevarat si sa-mi raspunde-ti fara ezitare daca o mama tot zicandu-ti tot timpul asa inprimul rand ca este foarte pacat si a 2 a ca la judecata cea mare care va fi de catre Dumnezeu eu o sa am pacatul acesta si va fi foarte grav pentru mine, nu vreau sa par un nebun care va spune asemenea cuvinte dar asta pentru mine sunt foarte inportante.In acelasi timp va spun ca mama mea nu este vreo nebuna sau beata etc.este adevarat ca o supar dar nu asa rau incat sa imi zica asemenea cuvinte,eu unul m-am saturat de atata timp ea nu stie decat ce vam spus mai sus si ca te dau afara din casa mea,este adevarat ca si eu ai raspund ca am sa plec.Deaceea vin cu rugamintea la dumneavoastra sa ma ajutai pentru ca am ajuns la disperare putin spus disperare,foarte foarte grav.Am in cap sa plec din casa care stau data de mama mea sa ma duc sa ma mut cu chirie si sa-mi vad de viata mea de oameni care ma respecta.Am o varsta si cred ca nu mai merit una ca asta.Sau problema mea este cea asemanatoare cu cea a lui Iov cel din Biblie.Va multumesc anticipat si as dori un raspuns cat mai repede daca se poate.
|
In mare parte sunt de acord cu parerile expuse pana acum. Ar fi bine sa iti faci curatenie in viata si incepe cu duhovnicul. Am avut o prietena a carui prieten ar fi acuzat-o de vrajitorie datorita esecurilor din viata lui cu toate ca nu era adevarat...dar individul avea nevoie de un tap ispasitor.
Faptul ca ai avut o relatie de concubinaj, manie de asemenea pe D-zeu (in primul tau pacatele proprii sunt marea cauza a esecului tau cred), iar parintii tai voit sau nevoit au contribuit la decaderea ta psihica si fizica (zic nevoit poate pentru ca si ei au avut o viata la fel de grea cu parinti neintelegatori si needucati in cele ale psihologiei copilului). Acum dau si eu cu presupusul...poate ca mama ta are o mare problema (sotul, familia ei, menopauza, andropauza sotului, probleme existentiale , esecuri in viata, lipsa de dragoste din partea sotului etc.) si se descarca pe cel mai slab din familie in general. Si dupa cum se stie, o persoana mosteneste pacatele familiei pana la al 7-lea neam si daca mai adaugi si pacatele proprii.... Mergi la un duhovnic, roaga-te pentru mama ta si familie, incearca sa faci o schimbare in viata ta de zi cu zi, caracter, obiceiuri (poate nu prea sanatoase), ar fi bine de asemenea sa te desprinzi de mama si sa mergi pe propriile picioare, ar fi o buna idee (pentru sanatatea ta mentala) sa inchiriezi un apartament...de la o anumita varsta incepi sa ai nevoie de propria asa zisa libertate. Iar problema cu prietena, nu iese fum fara foc...nu a devenit ea geloasa doar de dragul de a-ti face tie rau..dupa 4 ani de convietuire cred ca era timpul sa o iei in casatorie... si zic asta ca tot firea omului o cere si cum ai zis ai deja 27 de ani...iar sufletul prietenei tale cerea cumva sa traiasca legal in fata lui D-zeu cu barbatul de langa ea. Cere-ti iertare pe unde crezi ca e nevoie si de la parinti (mama se pare ca ai nevoie, ai o discutie ca intre fiu si mama despre ce o supara si de ce are un comportament atat de violent fata de tine...ca trebuie sa fie o cauza...de obicei oamenii la varsta asta au nevoie sa fie ascultati si ar fi frumos din partea ta sa faci asta). Mai multe detalii iti va spune duhovnicul si trage un ochi si peste articolele de mai jos, sunt interesante.
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic33566.html
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic29360.html
http://www.roportal.ro/discutii/ftopic31269.html
Doamne ajuta!