![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate stiu, problema homosexualitatii sau a transexualitatii a fost intr-un fel explica de cativa medici experti, specializati in genetica. Fiecare om se naste cu un material genetic transpus cromozomial prin doua tipuri (xy la barbati si xx la femei). Din unele cercetari la barbatii transexuali s-a gasit xyx, o degenerare care face barbatul mai feminin. De asemnea barbatii care au un program sportiv sau cei care sunt in inchisori ori participa la lupte au xyy. Ciudat este insa homsexualii sunt normali din acest punct de vedere. Parerea mea, stupida poate pentru unii, este ca peste jumatate din homosexuali se declara in acest fel pentru a parea mai speciali, pt ajunge eventuali celebri si foarte putini ajung sa devina asa printr-o denaturare psihica.
Eu unul incerc sa nu ii urasc, desi ma dezgusta. Si totusi problema discriminarii homosexuale ajuns prea departe. De la discriminare pozitiva am ajuns la una negativa! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa nu vb de discrimanare??? E era discriminarii... Negri, rromi, arabi, handicapati, toti se simt discriminati. Discriminare pozitiva la modul ca cei care se simt discrimanti la cel mai mic gest sar in sus. In America daca te uiti la un negru in ochii te poate da in judecata. SI sunt atatea cazuri. De asemenea cazuri de ex sa folosesti niste termeni care definesc meserii care au genu masculin (De ex o firma a dat un anunt ca angajeaza macaragiu si a fost data in judecata si a platit bani multi pentru ca se refera numai la barbati)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:angry::) mi se pare ca amandoua partile (daca exista asa ceva) exagereaza. Toleranta ar inseamna pt mine ca fiecare sa faca ceea ce doreste atat timp cat nu-l deranjeaza pe celalat. Pe mine ma deranjeaza sa vad gay pe strada marsaluind de parca ar fi anul nou. Dar nu ma intereseaza ce se intampla in casa lor!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
trebuie intelesi si ei, tot fii lui dumnezeu raman
|
|
|||
|
|||
![]()
sa nu-i judecam, patima trebuie inlaturata nu omul
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Legalizarea pacatului va fii un lucru rusinos in fata lui Dumnezeu si va avea consecinte tragice pentru noi toti, daca nu acum la judecata de apoi in mod sigur. Eu zic sa ne opunem toti, pe cat putem, impotriva acestor legalizari(mai nou se aude si de legalizarea prostitutiei).
PACE VOUA!!! |
|