![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tiganilor ar trebuie dupa parerea mea sa li se ofere bani sa nu faca puradei.Sincer acuma,se inmultesc ca maidanezii..
Nu vreau sa fiu acuzat de rasism,dar nu va doresc vreodata sa umblati peste strada si sa vedeti cum cate unul din doi este colorat. Practic ei sunt "imigranti" in Romania,nu stiu de ce li se canta atata in struna de catre unele televiziuni... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu crezi ca ar fi fost mai bine sa te gandesti daca se cuvine sa folosesti un astfel de nikename? |
|
|||
|
|||
![]()
nu ma cred Fecioara Maria,stai linistit,dar de ce nu pui gandul cel; bun?poate la-m pus spre cinstea Maicii Domnului acolo si poate am gresit din neatentie cand l-am scris cu litera mica,sau poate din alte cauze am acest nick,de unde stii tu?dar stai linistit ca nu e din mandrie pus la nick.de ce primul gand trebuie sa fie spre judecata aproapelui si nu se pune gandul bun?stii de ce?pt pacatele noastre se intampla asta si in loc sa ne uitam la noi in ograda ne uitam la vecinul,iarta-ma dar nu am zis nimic cu rautate
|
|
|||
|
|||
![]()
Din Pacate Romania este considerata de Apus, de Italia, un fel de Bangladej sau Thailanda in toate privintele. Credeti ca pe marea lor majoritate ii intereseaza cultura noastra? sau satisfacerea patimilor lor(nu ca nu le-am avea si noi pe ale noastre) Priviti mai ales in statiuni vara citi occidentali "pedofili respectabili" umbla cu baietei, doi trei dupa ei,de regula tigani, iar noi trecem pe linga si nu spunem nimic ci doar gindim smerit... asa in mintea noastra..."lasa-l maica ca are si el saracu nevoile lui de "socializare"... dar cind un tigan face ceva rau la ei, sar imediat ca arsi sa formeze partide de linsare a tuturor emigrantilor. Din pacate superioritatea asta le-a ramas de pe vremea lui Hitler si Musolini.
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vxy-t3lrhQA&feature=related
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
mai incerc odata:) un "pamflet" fain tare:D Cassa Loco "Eterna si fascinanta Romanie":D:D:D |
|
|||
|
|||
![]()
Nu putem face asaceva pentru ca am fi ca ei , iar noi trebuie sa dovedim contrariul. Nu-i putem judeca pe toti dupa fptele catorva.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
rephrase : " nu am putea" ci "ar trebui "
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu mai dam vina pe tigani. Tiganii sunt nomazi care au gasit "o oarecare liniste" la noi in tara. De ce oare s-au adunat la noi ? Nu pentru ca celelalte tari nu le-au admis toate nazurile ? Fiind popor nomad de sute de ani, ar fi culmea sa se aseze acum la casa lor fara sa deranjeze pe nimeni ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. E ca si cand ai crescut o viata fara sa muncesti si te trezesti deodata ca asta trebuie sa faci. Nu prea iti vine sa te apuci, nu ? Acum daca tot "ne-am procopsit cu ei" ar fi cazul sa rezolvam problemele cu ei in asa mod incat sa ne fie tuturor bine. Desi din cate se vede s-au plictisit de stat si la noi in tara si pleaca si ei in alte parti mai bune. Numai ca pleaca acolo cu pasaport de Romania, si acolo se uita strainu cand da de ei. De acolo stie el unde sa ii "repatrieze". Noi suntem insa un popor puternic. Am reusit sa asimilam nu stiu cate popoare. Hai sa ii asimilam si pe ei si sa fim fericiti. Pana atunci insa , vad ca trebuie sa sufere niste oameni din ambele "tabere"(neaparat) :( , bine ar fi sa fie cat mai putini. Sa speram ca acum, ca tot am intrat in UE, sa rezolvam cu totii aceasta problema si nu mai fim nevoiti sa ne descurcam singuri. :| |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserici ortodoxe în Roma-Italia | Simply_me | Pelerinaje la locuri Sfinte | 3 | 29.09.2012 21:09:40 |
Romanii nu-si respecta eroii ?! | Radu32 | Generalitati | 26 | 07.12.2010 18:43:29 |
Ce bogați suntem noi românii! | dorinastoica14 | Biserica Ortodoxa Romana | 23 | 20.04.2010 10:09:21 |
ROMANII si razboiul altora... | Trandafir_Alb | Generalitati | 0 | 05.01.2010 18:38:53 |
Romanii si Athosul | C-tin | Biserica Ortodoxa Romana | 7 | 25.07.2008 12:55:33 |
|