![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
strajeru cred k ar fi mai simplu sa da-i link-urile la postarile tale sau sa le scrii mai concetrate
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu link-uri.Ceea ce am eu in format digital sunt de la editura unde am lucrat si le-am dat drumul pe hub-uri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apoi si tot timpl cat scrii lucruri pozitive mai nsemna ca tot acel timp emani ganduri pozitive... De-am emana toti numai ganduri pozitive ce bine ar fi in lume... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
n-am zis ca nu ne intereseaza, ci modul de abordare ar fi bine sa fie mai simplificat... |
|
|||
|
|||
![]()
eu zic ca trebuie sa-l incurajam pe strajeru, e un baiat de treaba:)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar pentru a nu-i supara pe cei, care au citit inainte acele texte, putem indica doar link-ul. In masura in care se poate, aceste texte fiind spre folosul nostru. Cand avem un text mai lung e bine sa facem spatii intre paragrafe, pentru a usura lectura si a nu ne obosi ochii prea tare. Cand postam sa ne gandim si la cel care va citit textul si sa nu-i creem probleme. |
|
|||
|
|||
![]()
veilur, de ce ti-ai exprimat uimirea referitoare lastrajeru aici la "secte"? Strajeru este cumva sectant? Daca da, la ce secta.
Foarte usor "am scapat" de strajeru; macar de am scapa la fel de usor si de cei, care sunt impotriva ortodoxiei. Strajeru a dat dovada de bune intentii, pe care poate ca nerabdarea noastra nu le-a sesizat. De aceea, rabdare, fratilor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, Cristian. Nedumerirea mea era legata de postarea acestui topic la "secte" in loc de "generalitati", de exemplu. Sa intelegem ca strajeru este sectant? De fapt asta intrebam.
|
|
|||
|
|||
![]()
:) nu cred ca strajeru e sectant, doar ca aici la "Secte si Culte" si-a inceput el activitatea/tentativa de indreptare a forumistilor, mai mult sau mai putin crestin-ortodocsi...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rabdarea | OvidiuO | Pocainta | 41 | 19.03.2013 18:05:24 |
Lectie despre rabdarea nedreptatilor | procons | Intrebari utilizatori | 1 | 04.01.2012 23:49:55 |
Rabdarea | Apostol | Intrebari utilizatori | 3 | 07.11.2011 21:56:00 |
Rabdarea necazurilor | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 18.06.2011 09:20:24 |
Iubirea/ rabdarea in familie | jenica | Nunta | 10 | 26.11.2007 17:22:20 |
|