![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe taicutul tau. Sa stii ca era un om deosebit, caci asa cum ai spus tu aceea fraza, el defapt se smerea. E mai greu poate de inteles pentru unii, dar asa este, se smerea. Si daca el se smerea, sa stii ca Domnul mantuieste pe cei smeriti. Stii e greu ca suntem oameni slabi, dar noi ar trebui sa ne bucuram pt. cei ce pleaca dintre noi, caci la Domnul Nostru pleaca ei.
Va doresc Sarbatori Fericite si mai stai pe aici printre noi, ca ne bucuram de orice frate si sora intru Hristos. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
si Isus cand era pe cruce a zis ,, Iarta-i Doamne ca nu stiu ca nu stiu ce fac'. Nici sinu cigasii nu realizeaza ce fac...
|
|
|||
|
|||
![]()
Si totusi eu nu pot sa inteleg conceptul de pedeapsa vesnica in muncile iadului pentru cei sinucigasi si pentru toti pacatosii in general. Oare poate rezista sufletul unui om intr-un chin continuu la nesfarsit? Practic eu vad asta pana la urma chiar ca o diparitie totala a sufletului. Am citit undeva ca 3 ore in iad sunt cam 300 de ani, adica acolo timpul este relativ din cauza intensitatii chinurilor insuportabile; pot intelege faptul ca meritam sa stam acolo o perioada de timp pentru rautatile facute pe pamant, dar de ce sa stam vesnic? Dumnezeu oare nu este un Tata iubitor si care ne iarta pana la urma? Chiar nu sunt sanse de iesire din iad pentru cei sinucigasi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
FITI TREJI! este actul de capatii al vietii, fara trezvie, nu e nici credinta, nici smerenie, nimic...adica traiesti degeaba pe pamint Viata data de Dumnezeu este o responsabilitate si este data doar PENTRU MINTUIRE! Ignori, platesti pentru vesnicie, iar ce reflecatm noi pe margine este de la materie ...offffff,este asa de greu, si eu incerc mereu sa nu uit, dar vine vicleanul si prin gindurile lumesti ma face sa cad in adormire....Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Arsenie Papacioc a gasit o solutie pentru ca familia sa se roage pentru sinucigasi, si anume dupa 7 ani, va fi inclus in formula "si tot neamul lui cel adormit", deci fara a fi numit direct.
|
|
||||
|
||||
![]()
o mama a carui copil s-a sinucus l-a intrebat pe par ARSENIE BOCA ce sa faca sa-l scoata din iadul vesnic. I-a spus sa dea pomana unei familii sarace o casa[apartament] cu toate utilitatile necesare.Dupa citiva ani ,femeia ,care nu era bogata a venit si i-a comunicat parintelui CA A FACUT CE I-A SPUS, si el dupa ce s-a rugat putin pe loc ,i-a dat raspunsul favorabil ,ca sufletul lui a fost scapat din iad prin aceasta milostenie f.f.grea de facut de altfel.Caci sinuciderea eate pacat extrm de grav ,viata fiind un dar al lui Dumnezeu CARE NU TREBUIE PARASITA DUPA VOIA FIECARUIA DINTRE NOI,fiecare avind de dus o cruce pt mintuirea sufletului nostru.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Planificarea familiala - viziunea ortodoxa | George.m | Nunta | 137 | 05.07.2012 16:57:02 |
Problema | afsxgrza | Nunta | 25 | 08.07.2011 17:08:22 |
Familia si planificarea familiala | Silviu Damse | Intrebari utilizatori | 1 | 27.09.2010 10:55:16 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 00:16:18 |
Planificarea familiala | Mihai-g | Generalitati | 109 | 08.06.2007 02:08:50 |
|