Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.02.2008, 13:56:59
dorstor dorstor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.12.2007
Implicit

Fiecare are in sine dorul dupa Dumnezeu.Inainte de-a teologhisi iubeste-L pe Dumnezeu si iti va arata calea.Vei cadea de multe ori dar ridica-te de fiecare data;chiar daca cineva se gaseste in mizerie tot doreste sa se culuce si sa se oihneasca intr-un astenut curat,Traiul fara Dumnezeu este mizerie sufleteasca si morala.Tu ai intuit ca esti fiinta umana si ai inceput sa doreti curatia hristica,Si asta este bine!La usa sufleului tau a batut Iisus Hristos.Nu-L lasa sa astepte;primeste-L in inima ta!Nu te teme:nici un fir de par de pe capul tau nu va cadea fara voia lui Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 23.02.2008, 15:46:57
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Draga "Andragel", din cate imi dau seama esti in clasa a 8-a, cand eu renuntasem sa ma mai apropii de Biserica, tot din cauza influentei celor din jur. Si nu numai ca renuntasem sa mai merg macar la biserica, dar cautam sa fiu si eu "mai dura" si mai nevulnerabila (pentru ca mi se bagase in cap ideea ca sunt doar mai slaba cu duhul)si m-am luat si eu dupa prejudecatile celor care erau ferm convinsi de ineptiile pe care le spuneau, in special cei din familia mea. Vreo cativa ani am mers din rau in mai rau, mai ales sufleteste, pentru ca nu aveam nici un spijin moral - asta se intampla celor mai "razvratiti" care se pot ajuta singuri dar se lasa "in voia sortii", si ajung sa-si piarda si increderea in sine, incat se apropie foarte vizibil de profilul de "ratat". Eu ajunsesem o ratata pe plan spiritual, si multe suferinte pe care puteam sa le evit mi-au provocat depresii de care nu am scapat decat indurandu-ma intr-un sfarsit sa ma intorc Acolo unde acum si tu esti chemata.

"Intrebarea mea era in definitiv e ce cred?De ce daca inainte eram atee acum nu mai pot respira fara a ma gandi la asta?...O ultima intrebare...Imi place sa ii spun "Seful",pentru ca ma simt mai aproape de el.Este gresit?Multumesc mult "

Raspunsul meu pentru tine si indemnul in care am incredere ca-l vei urma este sa nu renunti! Mergi des la biserica, roaga-te, si nu te lasa influentata de ideile celor din jur, oricat de convingatori ar parea. Te vor accepta, si chiar daca oamenii te vor privi "altfel" nu conteaza! O sa-ti fie greu poate pentru ca te vor dezamagi si cei pe care ii credeai prieteni sau apropiati, dar sa nu te descurajezi! Si cel mai important, cauta un preot duhovnic, si spune-i si de situatia ta, daca ti-e greu! Si sa ai incredere mereu ca El, Domnul nostru Iisus Hrsitos, "Seful" nostru care desi este ignorat de lumea asta moderna, te are in grija Sa si iti va aduce si mai multe bucurii si impliniri sufletesti daca Il urmezi. Sa te rogi si la Maicuta Domnului! Dumnezeu sa te indrume si lumineze!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mica intrebare despre casatorie cred_cu_adevarat Nunta 5 21.11.2012 22:35:44
O mica intrebare despre icoane cred_cu_adevarat Generalitati 194 30.03.2011 21:35:16
O mica intrebare ! Darkanian Generalitati 1 02.03.2011 22:29:30
O mica intrebare evika_evita Generalitati 21 16.09.2009 02:39:33