![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
eu zic ca e prea repede sa ne pronuntam inca nu a implinit un an de patriarhat dar totusi niste realiazari are
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta!
Pe timpul studentiei mele actualul patriarh era mitropolitul Moldovei si Bucovinei,un om deosebit, care a facut ca aceasta mitropolie sa infloreasca. Un bun organizator, un ambasador al Romaniei peste hotare. Mie mi se pare ca este cel mai potrivit pentru functia de patriarh. Moldoveni au pierdut un bun mitropolit insa toti crestini ortodocsi din Romania au castigat un bun patriarh. Fie ca Domnul Dumnezeul nostru sa ii dea sanatatea si intelepciunea necesara pentru a conduce BOR-ul. Dumnezeu sa ii ajute! |
|
||||
|
||||
![]()
Tot respectul pt patriarh.
|
|
|||
|
|||
![]()
Isi merita postul,nu este deocamdata altcineva care sa isi merite postul asa ca el...tot respectul pt.Patriarh
|
|
|||
|
|||
![]()
este perfect ca patriarh.daca ar fi putin mai ...........direct in ce priveste situatii destul de ingrate pentru romania.problema homosexualilor,al avorturilor,al saraciei.......avand in spate ,90% din populatia romaniei ar trebui sa fie mai intransigent.nu credeti?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
Ce credeti despre vedenii? | lacrimi | Din Noul Testament | 42 | 28.03.2010 20:48:52 |
noul patriarh!o lovitura a politicului? | iuliann | Generalitati | 26 | 29.08.2007 02:43:30 |
Noul Patriarh | mihaela_dadp | Generalitati | 166 | 21.08.2007 13:39:04 |
|