![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Extraordinar de duios, miscator, critic si ...milos.
Mi-a placut mult de tot aceasta scrisoare. Minunat!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Foarte frumos. Multumesc Alexandra. Astfel constientizez si eu mai multe. E tare miscator textul. Si de fapt, e si adevarat. Sa incercam sa nu il mai suparam pe Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]()
Scrisoarea sugereaza foarte bine smerenia lui Dumnezeu, care asteapta, fara sa ne deranjeze, sa ne intoarcem la El, fara sa ne oblige, numai mahnindu-se.
Citind-o, mi-am adus aminte de unii care (se) intreaba de ce Dumnezeu, daca e bun, nu impiedica cumva razboaiele si tot raul care se intampla in lume? iata de ce, fiindca El asista neputincios si mahnit la toate cate face omul, neluandu-i acestuia liberul arbitru, tocmai pentru ca este drept si bun, si smerit. El intruchipeaza aceasta smerenie minunata, blandetea, iubirea care sufera... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tot iti doresti atat de mult sa-ti multumesc pentru darurile tale, atunci de ce nu vii sa stai de vorba cu mine fata in fata, de ce te ascunzi de atata vreme ? Cand te strig tu nu imi raspunzi, cand te caut tu nu apari ? Unde esti caci eu nu te pot vedea, am auzit de la alti ca ai fi existat dar eu nu stiu ce sa mai cred. Am crezut ca culoarea cerului e data de descompunerea luminii albe in culorile curcubeului datorita fenomenului de difractie dar acum imi dau seama ca m-am inselat si de fapt tu faci lucrurile acestea. De ce a trebuit sa treaca atata timp sa-mi sci o scrisoare ? Si poate acum dupa ce tot aiu decis sa-mi scri, poate ne vedem fata in fata ca sa nu mai am dubii ca tu esti la originea fericirii mele, nu-i asa ? Cu drag , unul din miliardele de copii ai tai. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scrisoare deschisă pentru predarea Religiei în școli | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 14.10.2012 02:42:05 |
Scrisoare pentru iubita mea! | dumitrucelmare2000 | Nunta | 20 | 08.01.2012 20:08:21 |
O scrisoare!! | Templier Knight | Generalitati | 4 | 23.01.2011 12:33:45 |
Campanie pentru Dumnezeu | unamic | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 03.10.2010 15:55:00 |
|