![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
stiu ca pare o poveste...da din pacate .....nu eee
|
|
|||
|
|||
![]()
tu crezi ca am cheff de poeziiii...cu mine ....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu ...pt ca nu stiu cum
cum...sa ma duc ...la el peste trei ani si sai explic ...ce sa intamplat de fapt ....si una nu mai stiu clar cum arata ...de fapt daca il vad asa nul recunosc .... |
|
|||
|
|||
![]()
si nici nu mai stiu daca ma stie.......
|
|
|||
|
|||
![]()
am impresia ca lam ranit....da nu vad de ce...ma chestia a fost ca noi nu meam vazut ceva ...peurma el ma cautat pe mn ...io nam fost...si ia zis uneia sami zica de el....si in ziua aia io am avut oproblema eram supara...si aia mia zis uite tea cautat cutare...si io iam uitat numele...si iam zis nu ma intereseaza ...sa ma scuteasca ...aia tot incerca ..sami explice...ea credea ca stiu clar cami vorbeste de el....da de unde .....si aia creca daca ia zis tot ce am zis io...asta a ramas masca ...creca nu ia venit sa creada ...da eu nam stiut ca e vorba de el....ia lasat si poze cu el pt mine...da daca pe mn nu ma interesat aia nu mia mai dat pozele ....de fapt nu stiu ce sa intamplat
|
|
|||
|
|||
![]()
io creca nu lam vazut de vreo 3 ani .....ma de fapt el ..cel care am vrut sa fim noi amandoi ...da mereu a intervenit ceva...si nu sa putut ...si trecusera vreo doi ani ...de unde sa stiu eu ca peste doi ani ma cauta ...in fine ..el sa schimbat mult ..si din cate imi dau seama nul mai recunosc .....el crede cal cunosc
.......... |
|
|||
|
|||
![]()
A te indragosti la stilul acesta este chiar o boala si dobandesti vindecare de aceasta boala de la Bunul Dumnezeu.
mihai.....nu mai sunt indragostita de mult de el....da a ramas ca o grija in sufletu meu....ma simt ingrijorata...si nu inteleg de ce......... |
|
|||
|
|||
![]()
si na de...inca a ramas fintaa aia la care am tinut cel mai mult....pt ca nu ma suparat niciodata cu nimik....
|
|
|||
|
|||
![]()
askeladd...tu ai fost cel mai amuzant....cu scrie o poezie ..=)) parca ai fost un copil dela mic ...spune o poveste ...;)....comenteaza si tu poezia asta ...daca e decat o poezie
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tristetea-melancolia-pacea | linistea | Generalitati | 15 | 15.02.2013 22:28:34 |
Tristetea se vindeca prin rugaciune. | Bautar | Generalitati | 48 | 27.09.2012 01:55:01 |
Ma simt trista | Ioana.M | Generalitati | 92 | 19.07.2011 02:21:03 |
Sunt foarte trista | Simona-Marilena | Generalitati | 51 | 04.05.2010 22:36:21 |
Ma macina tristetea | iosif | Umanitare | 40 | 27.02.2008 15:49:24 |
|