![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne aparam? De cine? Ce ne-ar putea face cineva care tasteaza niste idei? Vorbeste si omul, isi spune parerea... Asa a gandit toata viata si expune si el ce a invatat. E doar un om care si-a pierdut directia si are nevoie de ajutor, chiar daca nu recunoaste. E posibil ca in timp, stand printre crestini adevarati, sa vada ca s-a inselat si sa renunte el insusi la vechile idei. Sau e posibil sa nu-i placa si sa plece. Dar daca il primim cu contraatacuri nu vom face decat sa-i confirmam ca nu avem nimic bun de oferit. De atacat il ataca oricum si cei fara Dumnezeu.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu o să mă faci să cred nici tu și nici altcineva că un creștin trebuie să fie un soi de papă lapte, acceptând ca bună orice aberație anticreștină (gen "Yoga creștină") și să spună "da', ai și tu dreptate; eu sunt un bun creștin, pătruns de iubire, și o să vin cu tine să levitez și eu". Totuși să nu confundăm tăria în credință cu grosolănia. Dacă unora le pare grosolănie, e doar o problemă personală. Eu nu mă simt. Cin' se simte, ăla e... Citat:
Dumnezeu să ne aibă în pază!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 10.09.2010 at 21:24:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Sper ca nu-i consideri "papa-lapte" si pe martirii care au preferat sa moara fara sa se apere. Noi sarim in sus la orice cuvant care nu ne convine...A fi crestin inseamna a rabda multe. Ce vreau sa spun e ca, decat sa ataci, e preferabil sa oferi o solutie mai buna. Degeaba ii spui omului sa nu mai doarma in strada daca el nu are o casa. Ofera-i un pat. Si degeaba ii spui sa nu mai fure, cand e mort de foame. Da-i un job. Degeaba ii spui ca nu e buna credinta lui. Arata-i ca a ta e buna si reala, si nu prin vorbe multe, ci prin traire. [Din nou, nu ma refer la tine, vorbesc in general] Sunt de acord cu tine. Insa trebuie sa se vada in noi ca umblam pe aceasta Cale dreapta pentru ca marturia noastra sa aiba putere si credibilitate.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E pacat? | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 5 | 18.12.2012 22:39:38 |
Pacat sau nu? | Darkanian | Pocainta | 33 | 13.08.2010 23:19:44 |
e pacat? | Valy76 | Calugarul | 23 | 22.03.2010 22:30:06 |
pacat? | omosapiensi | Teologie si Stiinta | 3 | 25.01.2010 13:30:20 |
pacat sau nu? | pisi | Generalitati | 34 | 18.06.2008 23:11:07 |
|