![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc din suflet pentru incurajari.
Asta este, asa a fost sa fie... daca in ultimul moment ne-am data seama ca nu se poate face cununia religioasa, o sa regret toata viata... Oricum ne vom casatori, sa fie sanatos copilasul si noi toti de asemenea. O sa ma spovedesc si o sa ma impartasesc inainte de nastere, sper sa fie bine pt.bebe. |
|
|||
|
|||
![]()
Inca o intrebare...:satisfied:
Este bine daca botezam bebelusul la 3-4 luni? este prea tarziu? Multumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu este gresit sa-l botezi la 3-4 luni ,daca nu poti mai devreme .
Dar daca reusesti sa-l botezi mai devreme , atunci e si mai bine. Roagate Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului si o sa te lumineze si o sa stii ce sa faci . O sa reusesti sa le faci la timp. Stiu ca-ti este greu pentru ca si eu am un baiat in Canada si e grea viata printre straini desi nu o duce rau,dar daca este ajutor de la Dumnezeu toate le treci cu usurinta . Doamne-ajuta si Dumnezeu sa te aiba in paza , sa -ti ocroteasca familia si bebelusul care va veni sa va umple de bucurie. Cu mult drag, Alexandra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concepere fara binecuvantare/cununie inseamna concepere din desfranare! Si eu prin aceeasi soarta am trecut ca Marina! Necazuri peste necazuri! Pana cand am reusit cu ajutorul lui Dumezeu de mi-am induplecat parinitii sa se cunune si la Biserica(la batraneti!!). Si de atunci e pace intre ei si eu deasemeni am liniste :) |
|
|||
|
|||
![]()
Si daca nu aveti nas,cereti preotului care va cununa sa ia asupra sa si raspunderea nasilor( de martor al cununiei). Numai, nu stati necununati!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
BINECUVANTAREA se vede/simte mai abtir abia dupa ce cresti, dupa ce te maresti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
cititi ce spune Parintele Savatie Bastovoi despre conditia femeii casatorita, ori cea care pur si simplu prefera sa stea in pacat.
Slava Lui Dumnezeu, care este milostiv cu toti. |
|
|||
|
|||
![]()
unde scrie despre asta? da si tu un link, ceva. si de ce e problema numai cu femeia, barbatul e ok??
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 16:07:48 |
dati-mi un sfat | izmenuzza | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 64 | 10.09.2012 19:28:47 |
Dati-mi o parere!!!! | Templier Knight | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 15 | 01.04.2011 08:43:37 |
Va rog dati-mi un raspuns! | Andreea01 | Nunta | 1 | 01.03.2008 17:55:25 |
Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 15.12.2006 23:26:26 |
|