![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc Sofiaiuga!
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca Apocalipsa din Biblie mai e pana vine dar Apocalipsa facuta cu mana oamenilor numai e mult,cu bombele astea atomice
|
|
||||
|
||||
![]()
nu cred ca tine de noi ce credem cand va fi apocalipsa, nimeni nu stie cand va fi ca altfel ne-am pregati pt mantuire si nu ne-am mai pierde timpul cu tot felul de tampenii si sa spunem ca mai avem timp pt cainta. Noi trebe sa ne gandim ca sfarsitul lumii poate fi chiar in secunda urmatoare, sa fim mereu pregatiti pt Judecata Domnului, sa fim gasiti curati.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca este important si cand va fi sa nu fim luati prin surprindere:D
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
da , judecata va fi in valealui Iosafat cum zic toti sfintii parinti ... insa proorociile lui sundar singh nu sunt adevarate caci el a nu a fost un ortodox curat ci a fost infuentat de credinta budista din care a venit ; si nici nu mai tin minte , dar nu stiu daca nu cumva s-a dus la sectanti ... iar despre mosul de maglavit a fost scrisa si o carte ortodoxa " minuni si falsa minuni " in care s-a aratat ca acel mos a fost diavolul , si toti cei care s-au dus la el au fost inselati de false minuni dracesti ... iar in vedenia sf calinic s-a spus ca sfarsitul incepe in 7500 adica in 1992 , insa s-a spus ca incepe perioada sfarsitului , adica perioada antihristica ; si stim cu totii ca proorocia s-a implinit intocmai , caci a cazut counismul lasand loc extinderii UE si deci venirii lui antihrist ; deasemenea prin caderea dictaturii comuniste , a patruns si in tarile ortodoxe , foste comuniste , libertatile oarbe ale occidentului , adica pacatele , despre care toti stim foarte bine ... iar sf serafim de sarov si sf nil pustnicul au spus ca lumea va tine pana in anul 8000 de la facere , cand va veni si antihristul ; iar Mantuitorul a spus numai " nu stiti ziua nici ceasul " insa anul , precum am vazut a fost aproximat de sfinti ... in vedenia sf ierarh calinic , intr-adevar spune Domnul ca va curma veacul ( mileniul ) al optulea pe la jumatate , insa aceste cuvinte probabil ca au sensul ca la anul 7500 incepe perioada sfarsitului , cum au spus si multi sfinti ...
iar proorociile par ilie cleopa care au descris niste evenimente prin anii 1980 si ceva parca , nu s-au implinit ... asta este ... insa tot in proorocii se spune despre al treilea razboi mondial care va fi cat de curand si probabil ca noi il vom prinde ; iar dupa acest razboi mai intai va veni la putere imparatul ortodox care va domni 32 de ani peste ortodocsi ; iar apoi se vor uni popoarele lumii intr-un singur stat care va fi condus o vreme de un guvern unic ; apoi , peste ani , vor veni imparati la putere peste lume si la urma va domni antihristul 7 ani ... |
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea: sa nu ne mai gandim la Apocalipsa, ci mai cu folos ar fi sa ne gandim la ce facem acum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe zi ce trece sunt mai multe dezastre si semne de sfarsit si noi din ce in ce mai rai suntem ,eu cred ca ne meritam soarta.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Credeti in minuni? | cristina mioara | Spiritualitatea ortodoxa | 13 | 23.09.2011 10:29:44 |
Credeti ca... | kreed123 | Generalitati | 27 | 14.05.2011 17:50:21 |
Voi ce credeti????? | Templier Knight | Generalitati | 30 | 29.12.2010 17:31:52 |
voi ce credeti? | alexa.oni | Generalitati | 35 | 16.01.2008 22:53:38 |
Cum credeti ca am aparut ? | phradmon | Intamplari adevarate | 9 | 05.09.2007 21:13:39 |
|