Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.07.2008, 16:38:08
emanuel2007
Guest

Implicit

ce fel de vames esti tu care inveti sa curvim, inveti sa acceptam ereziile catolicilor si sectantilor , inveti sa judecam pe preoti fara motiv , inveti sa trecem la greco-catolici si sa ne razvratim fata de sf sinod bor si sa devenim afurisiti de el ? eu vad ca tu esti fariseu , caci vamesul isi recunoaste pacatele ca pacate iar tu nu faci altceva decat sa spui ca pacatele de mai sus nu sunt pacate ... eu daca as face pacatele de mai sus m-as pocai de ele ... insa acuma nu ma mai lupta asemenea pacate , ma lupta altele pe care le recunosc ca pacate si spun ca sunt un pacatos si nu doresc altceva decat sa scap de ele ... pe cand atitudinea ta este invers : tu propovaduiesti pacatul si erezia , si ii consider farisei pe cei care se pocaiesc de pacate ... frate , normal ca iti spun ca esti inselat ... spor la judecare ...
Reply With Quote
Vechi 13.07.2008, 16:54:13
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
ce fel de vames esti tu care inveti sa curvim, inveti sa acceptam ereziile catolicilor si sectantilor , inveti sa judecam pe preoti fara motiv , inveti sa trecem la greco-catolici si sa ne razvratim fata de sf sinod bor si sa devenim afurisiti de el ? eu vad ca tu esti fariseu , caci vamesul isi recunoaste pacatele ca pacate iar tu nu faci altceva decat sa spui ca pacatele de mai sus nu sunt pacate ... eu daca as face pacatele de mai sus m-as pocai de ele ... insa acuma nu ma mai lupta asemenea pacate , ma lupta altele pe care le recunosc ca pacate si spun ca sunt un pacatos si nu doresc altceva decat sa scap de ele ... pe cand atitudinea ta este invers : tu propovaduiesti pacatul si erezia , si ii consider farisei pe cei care se pocaiesc de pacate ... frate , normal ca iti spun ca esti inselat ... spor la judecare ...
Eu nu am invata pe nimeni sa curveasac,om nebun.Dar daca nu stii cum se face,iti trimit un email,cu detalii,sau poate te uiti la niste animale,caci dupa tine,si ele curvesc.Cand ti-am zis eu tie sa accepti ereziile catolicilor,am zis doar ca sunt fratii mei,si ca-i iubesc,ca nu ma scarbesc de ei ,ca tine.Iar greco-catolicii nu sunt eretici,iar Bor i-a iertat pe cei doi,lucru care pe voi va sminteste.Esti o sluga buna a lui Antihrist,caci stii sa minti,si sa rastalmacesti spusele altuia.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2008, 17:55:24
emanuel2007
Guest

Implicit

zici ca nu ai invatat pe nimeni sa curveasca , dar eu iti aduc aminte ca ai spus ca sexul inainte de casatorie nu e pacat ... pai ce altceva decat curvie este aceasta ??
ai zis ca accepti ereziile catolicilor cand ai zis ca te duci sa te impartasesti la catolici ... si ai mai zis ca catolicii si sectantii sunt in aceeasi biserica cu ortodocsii ... asta nu inseamna a accepta ereziile lor ??
pe mine nu ma sminteste deloc ca sinodul bor i-a iertat pe cei doi , ca ei au zis ca isi recunosc greseala adica au recunoscut ca catolicii sunt eretici spre deosebire de tine ... catolicii au erezia ca il cred pe papa infailibil , asta pentru tine nu e erezie mai cap sec ??
Reply With Quote
Vechi 13.07.2008, 18:47:54
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

tu esti masochist?iti place sa fi urat de toti?ti-am maî zis,dute de pe situl asta si stai in nebunia si in lumea ta ciudata.nu mai sta aici.nu avem nevoie de eretici.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2008, 18:58:29
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulyaan
tu esti masochist?iti place sa fi urat de toti?ti-am maî zis,dute de pe situl asta si stai in nebunia si in lumea ta ciudata.nu mai sta aici.nu avem nevoie de eretici.
Pe mina ma intereseaza sa spun adevaraul,nu sa fiu iubit de farisei ca tine.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2008, 19:02:22
emanuel2007
Guest

Implicit

sa spui adevarul mintii tale vrei sa spui , caci daca era adevarul din sf scriptura aratai si tu ca tot crestinul unde scrie ca trebuie sa crezi in erezii , unde scrie ca trebuie sa faci pacate din dragoste fata de aproapele ? da si tu niste citate din sf scriptura ca sa fi crezut , iar daca nu inseamna ca tu vii cu adevaruri ale mintii tale , care stii foarte bine ce sunt , nu trebuie sa iti mai spun eu ...
Reply With Quote
Vechi 13.07.2008, 19:21:56
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
sa spui adevarul mintii tale vrei sa spui , caci daca era adevarul din sf scriptura aratai si tu ca tot crestinul unde scrie ca trebuie sa crezi in erezii , unde scrie ca trebuie sa faci pacate din dragoste fata de aproapele ? da si tu niste citate din sf scriptura ca sa fi crezut , iar daca nu inseamna ca tu vii cu adevaruri ale mintii tale , care stii foarte bine ce sunt , nu trebuie sa iti mai spun eu ...
Omule,chiar esti nebun.Unde am zis eu sa crezi in erezii?Cum vine asta,sa faci pacate din dragoste?ce intelegi tu prin pacat?La tine,a face dragoste este pacat,eu am zis ,ca unde este dragoste nu este pacat.ti-am dat si exemple,de mari sfinti.Oricum,ura ta impotriva adevarului,este ura impotriva Adevarului,adica a Mantuitorului Hristos.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2008, 20:06:40
emanuel2007
Guest

Implicit

unde ai dat tu exemple de mari sfinti sau chiar si oricat de mici care sa fi facut vreodata act trupesc inainte de casatorie ... da-mi macar un singur exemplu de asta ... deci daca sfintii au zis ca actul trupesc ianite de casatorie nu este dragoste adevarata ci mincinoasa si trupeasca si desfranare si curvie , atunci sa vin eu ca asa zici tu si sa spun impotriva sf parinti ca curvia nu este curvie ... cine te crezi oare ?
tu crezi ca orice dragoste este adevarat dragoste , si orice iubire este adevarata iubire ? sfintii nu spun asa ci spun ca face act trupesc din dragoste inainte de casatorie este curvie ... intr-adevar , dragostea poate sa fie reala inainte de casatorie , iar cei doi sa se iubeasca cu adevarat , si asa si este bine ... dar sa faca act trupesc inainte de casatorie asta sfintii au spus ca este curvie ... deci actul trupesc inainte de casatorie nu este din dragoste ci din inspiratia lui aghiuta , caci omul poate foarte bine sa iubeasca pe cineva si fara sa se dedea la act trupesc necuvenit , inainte de casatorie ... caci legatura trupeasca dintre cei doi nu se sfinteste decat prin slujba nuntii , care este sf taina in biserica ortodoxa ... numai dupa aceasta slujba actul trupesc este consfintit de biserica si este cu adevarat din dragoste ... actul trupesc inanite de slujba nuntii de sfintire a legaturii trupesti este o paganatate si animalitate si biserica o considera curvie si neinfranare ... sa iti dau si alt exemplu cand dragostea poate sa devina si pacat : daca eu iubesc o persoana , un prieten , si el imi cere sa ma droghez sau sa ucid , si eu fac asta din dragostea mea fata de el , asta nu este pacat ? ba , ca pacat este ... deci dragostea poate sa fie reala , insa fapta respectiva tot pacat ramane ... asa si cu actul trpesc inainte de casatorie , este o animalitate si o paganatate care nu este consfintita de biserica ...

iar cu erezia , cum nu ai zis sa nu cred in erezii ? ca doar tu ai zis ca e bine sa ii consideri pe greco-catolcici ca nu sunt eretici ... si doar greco-catolicii cred in infailibilitatea papei ... pai infailibilitatea papei este sau nu erezie ; si daca este atunci ei nu sunt eretici ca unii ce cred erezie ? iar daca este cum spui tu ca nu sunt eretici , atunci inseamna ca infailibilitatea papei nu este erezie , ceea ce este o minciuna , caci infailibilitatea papei este erezie ... deci iata ca tu inveti sa credem erezii ...
Reply With Quote
Vechi 13.07.2008, 20:22:40
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
unde ai dat tu exemple de mari sfinti sau chiar si oricat de mici care sa fi facut vreodata act trupesc inainte de casatorie ... da-mi macar un singur exemplu de asta ... deci daca sfintii au zis ca actul trupesc ianite de casatorie nu este dragoste adevarata ci mincinoasa si trupeasca si desfranare si curvie , atunci sa vin eu ca asa zici tu si sa spun impotriva sf parinti ca curvia nu este curvie ... cine te crezi oare ?
tu crezi ca orice dragoste este adevarat dragoste , si orice iubire este adevarata iubire ? sfintii nu spun asa ci spun ca face act trupesc din dragoste inainte de casatorie este curvie ... intr-adevar , dragostea poate sa fie reala inainte de casatorie , iar cei doi sa se iubeasca cu adevarat , si asa si este bine ... dar sa faca act trupesc inainte de casatorie asta sfintii au spus ca este curvie ... deci actul trupesc inainte de casatorie nu este din dragoste ci din inspiratia lui aghiuta , caci omul poate foarte bine sa iubeasca pe cineva si fara sa se dedea la act trupesc necuvenit , inainte de casatorie ... caci legatura trupeasca dintre cei doi nu se sfinteste decat prin slujba nuntii , care este sf taina in biserica ortodoxa ... numai dupa aceasta slujba actul trupesc este consfintit de biserica si este cu adevarat din dragoste ... actul trupesc inanite de slujba nuntii de sfintire a legaturii trupesti este o paganatate si animalitate si biserica o considera curvie si neinfranare ... sa iti dau si alt exemplu cand dragostea poate sa devina si pacat : daca eu iubesc o persoana , un prieten , si el imi cere sa ma droghez sau sa ucid , si eu fac asta din dragostea mea fata de el , asta nu este pacat ? ba , ca pacat este ... deci dragostea poate sa fie reala , insa fapta respectiva tot pacat ramane ... asa si cu actul trpesc inainte de casatorie , este o animalitate si o paganatate care nu este consfintita de biserica ...

iar cu erezia , cum nu ai zis sa nu cred in erezii ? ca doar tu ai zis ca e bine sa ii consideri pe greco-catolcici ca nu sunt eretici ... si doar greco-catolicii cred in infailibilitatea papei ... pai infailibilitatea papei este sau nu erezie ; si daca este atunci ei nu sunt eretici ca unii ce cred erezie ? iar daca este cum spui tu ca nu sunt eretici , atunci inseamna ca infailibilitatea papei nu este erezie , ceea ce este o minciuna , caci infailibilitatea papei este erezie ... deci iata ca tu inveti sa credem erezii ...
Cum iti explici ca Dumnzeu pune suflet in copii nascuti in afara casatoriei?daca ar fii pacat,ce mai cauta Dumnzeu acolo.Intelege,omule,Dumnzeu este prezent acolo,creaza un nou fiu al sau?Nici un sinod ecumenic nu a condamnat asa ceva.Nici un apostol.Au fost Sfinti,printre calugari care au zis asa ceva.Eu insa ma tin de cei care au fost infailibili,adica Sf Apostoli,si Sionaodele Ecumenice.Si mai este ceva,constiinta mea,ratiunea mea,dragostea mea pentru acei copii.Uite,eu am o nepoata,Maria,care s- anascut "din dresfanare"cu mzici tu.Este un copil minunat.Ma doare in cot de orice ar zice oricne pe tema asta.Eu imi iubesc mult nepoata si stiu ca daca sora mea,ar fii asteptat 100 de ani,sa-i cunune popa,sa obtina restaurant,muzica,chiote si urlete,si apoi sa traiasca dragostea,acea fata nu ar fii existat.Si nu este singura.
Reply With Quote
Vechi 13.07.2008, 20:25:35
iulyaan's Avatar
iulyaan iulyaan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2006
Implicit

cum iti permiti sa faci pe altii nebuni?nu tie rusine?si mai vrei sa fi crezut?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Evanghelia zilei maria-luisa Generalitati 7 03.08.2015 11:59:56
Evanghelia lui Iuda ben_gal Iudaismul 7 15.04.2010 17:43:32
Copil nascut cu un verset scris pe picior adelin Stiri, actualitati, anunturi 22 07.02.2010 10:14:31
Un verset cunoscut Florin-Ionut Generalitati 1 08.08.2008 09:49:46