![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca lucreaza duminica romanul... eu cred ca Dumnezeu il vede de sus si il intelege doar stie si el ca e grea viata :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt student si joburile part-time care le-am vazut includ si duminica.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parerea mea. |
|
|||
|
|||
![]()
Deuteronom 5
12. Pazeste ziua odihnei, ca sa o tii cu sfintenie, cum ti-a poruncit Domnul Dumnezeul tau. 13. sase zile lucreaza si-ti fa toate treburile tale; 14. Ziua a saptea este ziua de odihna a Domnului Dumnezeului tau. Sa nu faci in ziua aceea nici un lucru: nici tu, nici fiul tau, nici fiica ta, nici robul tau, nici roaba ta, nici boul tau, nici asinul tau, sau alt dobitoc al tau, nici strainul tau care se afla la tine, ca sa se odihneasca robul tau si roaba ta cum te odihnesti si tu. 15. Adu-ti aminte ca ai fost rob in pamantul Egiptului si Domnul Dumnezeul tau te-a scos de acolo cu mina tare si cu brat inalt si de aceea ii-a poruncit Domnul Dumnezeul tau sa pazesti ziua odihnei si sa o tii cu sfintenie. Sa o tii cu sfintenie -> totusi pentru anumite lucruri urgente in spitale, alimentarea cu energie electrica termica etc, este permisa munca. De asemenea in caz de razboi, calamitati naturale, etc. |
|
|||
|
|||
![]()
Depinde -- sunt banii pe care i-ai lua de la acest job vitali tie si familiei tale? Adica ai sa folosesti banii pe plata utilitatilor, mancare, educatie, lucruri intr-adevar folositoare? Sau sunt bani ca sa mai ai si tu de o haina de firma, o excursie la mare, sau eu stiu ce altceva care nu este absolut necesar?
|
|
|||
|
|||
![]()
dupa mine sunt necesari, dar pt altul poate nu ar parea necesari, depinde cum privesti.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci Duminica nu uita sa te rogi cu smerenie si o sa fie bine |
|
|||
|
|||
![]()
Vorbeste cu un preot, la spovedanie, intreaba-l.
Parerea mea: duminica dimineata e bine sa o ai libera, sa mergi la Sf Liturghie. |
|