![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragilor...
Un singur lucru ar fi de adaugat, care cred eu, ca e foarte important, adica faptul ca, cuvantul "dinozaur" e un cuvant cu etimologie relativ noua el fiind INVENTAT către savantul englez Richard Owen în 1842.Dupa cum se stie Biblia a fost scrisa cu mult inainte de a aparea aceasta denumire data unor fiinte care au fost create, de aici rezulta prin deductie logica ca nu avem cum sa gasim aceasta denumire de "dinozaur" in Biblie. Si ca sa fac o analogie ... nu gasim in Biblie cuvinte de genul :avion, masina, laptop, computer, web etc pentru acelasi motiv. Aici aveti un link din care va confirma cele scrise mai sus http://ro.wikipedia.org/wiki/Dinozaur Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Sf prooroc Daniel a ucis un balaur. de unde stii ca exista dinozauri? pt ca fosilele pot fi fals
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citatul din Biblie care v-a marcat viata | florina_drossu | Despre Sfanta Scriptura | 51 | 24.04.2014 20:33:38 |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
joc interactiv- intrebari din Biblie | ioanna | Generalitati | 932 | 15.12.2011 06:09:35 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
|