![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Jane, ca membru al marii noastre familii, tin sa imi exprim regretul pentru umbra care s-a asternut asupra numelui tau. Noi toti am gresit in viata si sper ca vei iesi si tu cu bine din aceasta incercare, in care te afli.
Faptele aduse la lumina, lumina sunt; deci indeparteaza-te de pacat si gaseste puterea de a te spovedi; regreta faptul ca ai pus in primejdie linistea unei familii. Dulceata placerii este efemera si dispare. Nu se merita a pune in primejdie propria noastra mantuire pentru ceva efemer, chiar daca puterea pacatului mare este asupra noastra. Si ea este mare pentru ca noi ii dam voie sa ne stapaneasca. Il rog pe bunul Dumnezeusa te ajute sa iei cea mai buna decizie! Doamne ajuta-ne pe noi toti! |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa primul mesaj nu ai mai aparut !
CIUDAT! Ceva nu-i in regula aici! Achimovjane, mai lasa-te de bancuri... |
|
|||
|
|||
![]()
Ce sens ar avea o autoincriminare?!?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mia frate Thudor dupa ce mi se pare mie pacatosului cred ca ar trebui sa te duci la un preot sporit si acela sa iti descopere sfatul lui Dumnezeu in legatura cu ce sa faci - daca sa continui sa stai cu sotia sau daca sa te desparti sau daca sa te duci la vreo Sfanta Manastire.
Eu nu pot sa dau un sfat caci datorita pacatelor mele celor multe sunt intunecat la minte. Eu nu stiu parinti sporiti decat din ce-am citit din carti si nu am deschisi ochii duhovnicesti sa ii vad pe cei care sunt asa. Dar sunt sigur ca fratii si surorile de aici de pe forum iti vor recomanda destui. Nu trebuie sa fii disperat ci sa stii ca Dumnezeu stie toate si nu lasa de izbeliste pe nimeni caci el pe toti ii iubeste si vrea ca toti sa se mantuiasca si la cunostina Adevarului sa vina. Si daca Dumnezeu ti-a dat aceasta incercare "Pe cine Dumnezeu iubeste pe acela il si mustra" ca adica mai pe romaneste Dumnezeu a lasat sa se intample aceasta ca sa te apropie mai mult de Dansul spre al tau folos. Ca Dumnezeu da omului fiecaruia dupa cat poate duce spre dobandirea cununilor celor vesnice a Imparatiei sale. Preotul la care te vei hotara sa te duci iti va transmite voia cea prea minunata a Domnului - ce este spre a lumii mantuire si spre al tau folos sa faci. Ca te va sfatui sa te duci la manastire, ca te va sfatui sa te desparti ca te va sfatui sa traiesti in continuare cu nevasta vei vada fratia ta acolo. Si ca sa scriu si proasta mea parere, a unui om pacatos si rau: Nu te mai chinui sa castigi dragostea sotiei tale - iubite frate caci aceasta este lucru in desert. Fii sigur ca te iubesc muult muult mult mai mult nenumarate alte persoane - cel mai mult te iubeste Dumnezeu Sfanta Treime - Tatal , Fiul si Sfantul Duh si aceasta iubire nu se poate spune in cuvinte omenesti , apoi Preacurata si Preasfanta Maica a Domnului , apoi Sfantul Ioan Botezatorul si toti sfintii si toti ingeri din Imparatia cea cereasca. Ei te iubesc oricum si nu au pretentii absurde ca a ta sotie, nu se simt neglijati chiar daca tu i-ai neglija cu anii asa cum s-a simtit a ta sotie, si te iubesc mai mult decat va putea sa o faca a ta sotie vreodata. Domnul nostru Iisus Hristos te iubeste atat de mult incat de a sa slava s-a desertat si a luat fire de om si a luat umilinte,si palmuiri si moarte si cine stie cate alte batjocuri de la cei pe care mainile sale i-au facut. Oare a ta sotie ce sacrificii a facut pentru tine? Trebuie sa iubesti si fratia ta pe cine merita adica pe Bunul nostru Dumnezeu care din dragostea sa netarmurita a facut lumea si ne tine in viata,pe Preasfanta sa Maica care nu vrea sa isi ia odihna sa prea-meritata ci sta si se roaga pentru toti (normal si pentru fratia ta) si pe ceillati sfinti si ingeri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai rabdare Tudore, ca o sa iasa totul cu bine! Pare incredibil....insa nimic nu e intamplator! Iti multumesc ca ne-ai impartasit si noua necazul tau. E firesc sa ne cunoastem semenii, buni ori rai si sa ne rugam pt ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu voi intra in nici o polemica cu acest om.Vreau doar sa spun ca este un om rau,viclean si care denatureaza adevarul intr-un mod cat se poate de urat.
Mai mult,daca vreti sa vedeti cum va arata Antihrist,va rog sa va uitati la aceasta persoana.Este un prototip foarte bun al lui Antihrist. Catdepsre acuzatile pe care mi le aduce,nu voi comenta nimic.Cu slugile lui Antihrist nu se poate discuta cu argumente ,pentru ca oricum le va denatura,si nu vom ajunge nicaieri.Acum insa,prin voia lui Dumnezeu,si pentru ca multi de aici se tot intrebau cum va fii Antihrist,aveti un prototip foarte bun in acest individ care a postat acest mesaj. Fiecare dintre voi este liber sa aleaga,de fapt sa se roage si sa-i arate Dumnezeu adevarul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. În sfârșit, fraților, vă rugăm și vă îndemnăm în Domnul Iisus, ca așa cum ați primit de la noi dreptar cum se cuvine să umblați și să plăceți lui Dumnezeu - în care chip și umblați - așa să sporiți tot mai mult. 2. Fiindcă știți ce porunci v-am dat, prin Domnul Iisus. 3. Căci voia lui Dumnezeu aceasta este: sfințirea voastră; să vă feriți de desfrânare, 4. Ca să știe fiecare dintre voi să-și stăpânească vasul său în sfințenie și cinste, 5. Nu în patima poftei cum fac neamurile, care nu cunosc pe Dumnezeu. 6. Și nimeni să nu întreacă măsura și să nu nedreptățească pe fratele său, în această privință, căci Domnul este răzbunător pentru toate acestea, după cum v-am și spus mai înainte și v-am dat mărturie. 7. Căci Dumnezeu nu ne-a chemat la necurăție, ci la sfințire. 8. De aceea, cel ce disprețuiește (acestea), nu disprețuiește un om, ci pe Dumnezeu, Care v-a dat pe Duhul Său cel Sfânt. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PACAT CA MULTI OAMENI DE BINE DE PE ACEST FORUM, IN SINCERITATEA LOR, NU POT VEDEA CATI LUPI ASCUNSI IN BLANITZA DE MIELUSHEL. POSTEAZA PE ACEST FORUM..... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Marina,Domnul nostru Iisus Hristos ne indeamna sa alungam cugetele rele din inimile noastre si sa vedem totul cu ochi curati.
De ce sa cautam in dedesubturile acestei povesti si sa nu luam de adevarat ceea ce a scris Tudor? Mi se pare normal sa citasca tot ce s-a scris si va mai citi poate si de acum incolo si ar fi bine sa citesca si alte topicuri pentru folosul lui duhovnicesc . E adevarat viata in duhul ortodoxiei presupune o supraveghere permanenta a sinelui pentru a nu gresi in fata lui Dumnezeu. Si sa ne ferim sa judecam. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
deznadejde si disperare | ilinca20 | Intamplari adevarate | 108 | 23.08.2012 19:30:16 |
|